10131  8. 4. 2010 13:31:41

Červené tečky na žaludi penisu

Dobrý den, včera ráno sjem si dal nové spodní prádlo a večer jsem zjistil, že se mi udělali nejaké červné tečky na penise slyšel jsem něco že muže jíd o nějaké neinfekční podráždění žaludu a nebo že se to stáva když na spodním prádle zustane zbytek pracího prostředku. Prosím poradíte co s tím? Děkuji za odpověď

Červené tečky na žaludi penisu

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Já na fotke bohužiaľ skutočne nič nevidím. pokiaľ ste ešte nemal pohlavný styk, tak o sexuálne prenosnú chorobu sa samozrejme nejedná a myslím si, že to bude práve to, čo ste už vy sám v dotaze napísal. Môže to byť len alergická reakcia a malo by to aj samo bez nejakého zásahu zmiznúť. Kľudne pár dní po sebe si urobte kúpeľ z repíka a namočte si tam penis na 5 až 10 minút. Malo by to pomôcť.

Komentáře uživatelů ...

8. 4. 2010 17:16:02
Já tam nic nevidím, ale proč tu všichn dáváte obrázky ztopořených penisů, když to není třeba? Pokud máte trvale odkrytý žalud, tak by tu reakce na prášek v prádle být mohla. Možná by pomohlo žalud natřít nějakým krémem. Jinak žalud může být trošku podrážděný od sekretu předkožky, nebo od masturbace. Nic není vidět, takže bych se tím nezabýval, malé zčervenání neřešte.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot