10247  12. 4. 2010 0:37:32 - Mirek Roček

Léčení retrográdní ejakulace

Dobrý den. Kvůli slabšímu proudu moči a častému močení jsem se podrobil fotoselektivní vaporizaci prostaty. Po této operaci laserem výše uvedené problémy ustoupily.Namísto toho mám však retrográdní ejakulaci.Odpověď urologa na možnost léčení byla vyhýbavá. Svitla mi naděje z Vaší dřívější odpovědi na tento dotaz jinému žadateli o radu. Sdělili jste, že tato situace je řešitelná, ale že musí zajít ke specialistovi.Prosím tedy o sdělení, zda existuje cesta k nápravě tohoto stavu a pokud ano, kde je možno pomoc vyhledat.
Děkuji za laskavost.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pomoc by ste mal hľadať u urológa/sexuológa. záleží od vyvolávajúcej príčine. Obvykle sa uvádza, že po operácii prostaty by sa tento problém mal upraviť tak do jedného roku. Ak od operácii uplynulo viac než rok, tak je namieste pátrať po príčine. Príčina môže byť v poruche nervovej či hormonálnej regulácie, rovnako príčinou môže byť postihnutie svaloviny v panvovej oblasti a neodmysliteľne v poruchách a chorobách prostaty. Takže treba ísť za lekárom. Veľmi vám držím palce.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie