10299  13. 4. 2010 14:50:13 - kajvi

Rýchla ejakulácia pri masturbácii

Dobrý deň, chcem sa spýtat jednu vec: mám 15 a dokážem masturbovat len 1-3 minuty a potom mam ejakulaciu. Nie je to nejak málo?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To je pri masturbácii normálne. O predčasnej ejakulácii sa hovorí len v spojitosti s pohlavným stykom a nie masturbáciou. Môžete si sám vedome a cielene ejakuláciu odďalovať, tzv. cvičením "štart stop".

Komentáře uživatelů ...

13. 4. 2010 15:07:58
Je, a rýchla ejakulácie vám bude možno robiť problém pri budúcom možnom styku. Ste dosť vzrušivý. Skúste sa naučiť prerušovať sexuálne vyvrcholenie tak, aby keď budete cítiť že má dôjsť k ejakulácii, vedome prerušíte masturbáciu. Spravte to i niekoľkokrát za sebou až potom ejekulujte. Naučíte sa tak ovládať ejakuláciu i pri styku s partnerkou. Nesnažte sa masturbovať len aby to rýchle bolo, ale nájdite si na ňu trochu času a trénujte prerušovanie. Keď sa to naučíte veľmi si pomôžete v budúcom pohlavnom živote.
13. 4. 2010 17:57:08
To je běžné, v tomhle věku. Někdy chlapci ejakulují i do 20 vteřin. U masturbace dojde k ejakulaci rychleji než u styku. Lze se naučit to oddálit, ale v tvém věku není třeba spěchat na partnerský sex, radši pár let ještě masturbuj. Dělej to tak, aby ejakulace nebyla příliš rychle, když bude po 3 minutách, je to OK. Oddálení se můžeš naučit, než budeš chtít zahájit sex s partnerkou.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie