10352  14. 4. 2010 18:48:39 - Marthass

Slabá ejakulace i močení

Dobrý den, je mi 14 let, a nejde mi za žádnou cenu pomoct jak močení, tak ejakulaci, vše se odehraje v podstatě "samo". Také má ejakulace není moc silná, a po ní mě občas delší dobu bolí levé varle, a pravé ne. Také se mi zasekává moč i spermie v močovodu. Nejspíš mám ochablí svaly, není to nějaká porucha? Děkuji, M.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Milý Marthass, tvojej otázke som moc neporozumela. Skús mi presne napísať o čo ide. Rozumiem češtine, ale tvoja otázka je písaná dosť komplikovane. Skús svoj problém napísať pomaly a trochu podrobnejšie. ďakujem.

Komentáře uživatelů ...

Marthass
15. 4. 2010 16:52:10
Dobrý den, upřesním svůj dotaz. Často masturbuji. Mám slabý proud moči a občas mu musím pomoct "stahem" jako při ejakulaci (nebo zmáčnkutím místa pod stydkou kostí). také moje spermie nedostříknou daleko, jen asi 15cm, a ejakulát je řídký. Po ejakulaci mě bolí levé varle, bolest vystřeluje směrem do třísel. Jedná se tedy o více problémů. Mohl byste mi pomoct? Děkuji.
Kacenka [Porodní asistentka]
25. 8. 2010 16:11:22
Sila ejakulácie je rôzna a rovnako tak aj množstvo ejakulátu. Ejakulát z penisu nemusí za každú cenu striekať, môže aj vytiecť. To všetko je normálne. Podľa môjho úsudku nemáte žiadny problém, zbytočne dramatizujete.
Manifico
5. 3. 2012 17:56:34
Asi jsem malinko pochopil Marthass. Bude mě 33 let a i umě je ten samej problém, když souložím. Když už dojde k ajakulaci tak jde semeno i moč zároveň . Sice ne moc, ale jde. Což mě přijde že by to tak fungovat nemělo. Docela mám obavy, pořádně se udělat, protože mám starch že pomočím partnerku.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie