10531  19. 4. 2010 17:00:10

Ejakulace nestříkám sperma

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je normální, že mám i suché orgasmy, kdy nestříkám sperma. Stane se mi to tak 3x z 10 orgasmů. Je mi 17 let.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Môže sa stať, že chlapec pri masturbácii, prípadne pri pohlavnom styku zažije tzv. suchý orgazmus. Síce sa spraví, ale ejakulát nevyjde von. Záleží ako často si to robíš. Tvoja otázka je dosť nepresná, pretože takto sa nedá v krátkosti odpovedať na tak zložitý problém. Je preto potrebných pár otázok a to, ako často si to robíš a či počas masturbácie zažiješ orgazmus aj s vyvrcholením a potom keď začneš znova masturbovať, tak potom síce zažiješ orgazmus, ale bez ejakulácie? Skús na toto odpovedať v komentároch. Pretože aj keď zažiješ orgazmus, nemusí byť v semenníkoch toľko spermií, aby vytieklo toho viac ako prvý krát.

Komentáře uživatelů ...

redonion
19. 4. 2010 18:10:51
masturbuji tak 3x do týdne, ale stává se mi to i pri sexu. Obcas se mi treba stane, ze pri sexu dojde k vyvrcholení, ale sperma nevytece, tak pokracujeme dál, a pri dalsim orgasmu vytece pouze pár kapek. Možná to souvisí s velikostí varlat, o kterých si myslím, že jsou malá. Pokud bude třeba, připojím foto
Kacenka [Porodní asistentka]
19. 4. 2010 21:14:31
Ejakulácia, tedy množstvo ejakulátu nie je veľmi závislé na veľkosti varlat, pokiaľ ste normálne vyvinutý muž, bez hormonálnych porúch. Pokiaľ pri masturbácii nedochádza k ejakulácii, tak sa môže jednať o tzv. oneskorenú ejakuláciu a musí sa to riešiť s lekárom, čím skôr, tým pre vás lepšie, toto fyziologické nie je!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie