10738  24. 4. 2010 23:41:28

Masturbacia a priatelka

Dobrý deň, chcel by som sa informovať. Ja mám takýto problém. Neviem prečo, ale nedokážem sa vzrušiť pri priateľke. Ona je večne nadržaná a ja to akoby nikdy nechcem. Resp. keď som doma a premýšľam nad tým, tak sa mi to páči a dokonca na tom masturbujem. No v reály neviem, čo mám robiť. Prepáčte, ak tu už taký problém bol alebo fakt neviem čo mám robiť. Neviem kde je chyba. Priateľka sa mi páči, ľúbim ju nadovšetko, ale tak neviem čomu dať za príčinu. Nebude to tým, že som dosť často masturboval a toto je moja 1. priateľka? Pretože som neskúsený. Nejedná sa o pohlavný styk, ale asi tak pred rokom by som sa urobil s toho, keby som dievčaťu siahol na prsia a teraz siaham a nič. Nechápem v čom je problém. Ale viem, že Gay určite niesom. Priťahujú ma ženy, ale vážne potrebujem poradiť. Vopred ďakujem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Príliš častá a dlho trvajúca (myslím tým roky) masturbácia, sa neskôr môže negatívne odzrkadliť na vašom sexuálnom živote. Pokaiľ pri masturbácii nemáte žiadny problém, ani s erekciou ani s ejakuláciou, tak to nebude až taký vážny problém, ale bolo by asi vhodné vyhľadať sexuológa v spolupráci so psychológom. tento problém môže byť hlavne vo vašej psychike. Každé začiatky sú ťažké a treba sa všetkému naučiť, preto sa do ničoho nesilte a využite lekárov na riešenie vášho problému. Želám veľa šťastia a rýchle vyriešenie problému.

Komentáře uživatelů ...

24. 4. 2010 23:54:30
Odpovídáte si sám, a možná to tak je. Nejste zkušený, byl jste zvyklý spíš na masturbaci. Přítelkyni to řekněte, myslím, že to pochopí a bude trpělivá. Pokud jste zvyklý spíš na masturbaci a ve společnosti přítelkyně se nedostavuje vzrušení,tak se přímo nabízí, aby vás masturbovala ona, než si na ni zvyknete. Psychika se na erekci projeví, pokud se budete jen mazlit a nebudete muset nutně podat výkon, budete uvolněnější. Masturbací může stimulovat vaši erekci, nebo až do vyvrcholení. A masturbovat můžete i vy ji, když má větší potřebu. Myslím, že se vám erekce začnou dostavovat samovolně. Jen buďte uvolněný, nebojte se selhnání a nechtějte nutně všecko najednou.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie