10796  26. 4. 2010 14:56:36

Skorá ejakulácia pri pohlavnom styku

Dobrý deň, mám 18 rokov a mám taký problém, že pri pohlavnom styku ako náhle vojdem do partnerky hneď sa urobím. Nevydržim ani 15 sekund. Keď ma ale partnerka "robí" rukou, alebo ústami vydržím bez problémov aj 15 minút. Masturbujem už od 11-12 rokov a vždy sa snažim čo najskoršie urobiť, môže byt problém aj toto? Už som z toho fakt neštastný už polroka skúšame s partnerkou a furt toto isté a nič nepomáha ani kondóm s znecitlivejúcim gelom, ten pomôže že styk bude trvať nie okolo 15 sekund ale okolo 40. Neviem čo mám robiť či ísť k urológovi, ale k tomu sa hanbím pretože neviem čo mu povedať. Ďakujem za rady.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Hanbiť sa nemáte čoho. Mnoho mladých ľudí má problémy s predčasnou ejakuláciou. Obvykle je to len problém vo vašej hlave, teda psychický problém a dá s tým pekne pracovať a odstrániť ho. Skúste si prečítať v našej poradni odpovede a rady verejnosti na túto tému,je toho tu viac než dosť. Využite naše vyhľadávanie. Ak nič nezaberie, tak vyhľadanie lekára je viac než rozumné!!!

Komentáře uživatelů ...

26. 4. 2010 17:03:32
1.Áno podstata problému môže byť v tom, že pri masturbácií ste sa snažil o "rychlovku" a ten zvyk vám ostal. Naviac ako píšete mimo telo ženy vydržíte viac to by mohol byť dobrý základ pre upravenie stavu. V pošve prežívate väčšiu "slasť". Je to príjemné a preto i rýchle. Pokúste sa pri tom aplikovať metódu odputavacích myšlienok. Po vniknutí myslieť na niečo veľmi nepríjemné, čo by vás inak trápilo. Nech vám to partnerka odpustí ale v tej chvíli nemyslite na to príjemné. Tým sa dá odialiť ejakulácia.
26. 4. 2010 17:08:03
2.Ďalej skúsiť ešte metódu zastavenej ejakulácie pri masturbácií. Pri masturbácií tesne pred vyvrcholením vedome zastaviť všetku činnosť, neejakulovať, pozdržať, pár krát to opakovať a tým sa naučiť ovládať spúšťanie ejakulácie. Ak to spravíte aspoň trikrát na poprvý krát bude to úspech. Až sa vám to podarí udržať tak 5x skúste to aplikovať pri klasickom styku. Proste podobne zastaviť ejakuláciu a po miernom ukľudnení pokračovať. Držím palce.
26. 4. 2010 17:59:44
Ano, masturbací se lze naučit ejakulovat později. Tak jak jste se naučil to co nejvíc urychlit. Pokud vydržíte, když vás partnerka masturbuje 15 minut, to je krásný čas, možná až moc dlouhý. Možná vás stimuluje pomaleji, moc jemně, nevím. Nejlépe, kombinujte masturbací od ní a od sebe. A místo styku, naučte se "být v partnerce". Tj. po proniknutí penisu neprovádět žádný pohyb, jen být v partnerce. Při ochabování provést pohyb, ale jen pro udržení erekce. Před stykem večer masturbujte ten den ráno či v poledne - tak, abyste se stihl zregenerovat, ale přitom si prodloužil dobu ejakulace. A při vlastní masturbaci prodlužujte čas. Postupně se lze naučit prodloužení času. Hned to nejde, ale při cíleném trénování by pokrok mohl být znatelný za 2 týdny.
20. 12. 2010 16:27:29
spomen si na kleopatru z turca
2. 2. 2011 22:53:37
mam rovnaky problem fakt mi to. uz lezie na nervy a uz ma to skusanie prestalo aj bavit.
27. 4. 2011 23:07:58
Ak ma niekto skrátenú uzdicku ,kôli ktorej sa to rýchlejšie rozrusuje tak da sa s tým niečo robiť?
28. 4. 2011 16:17:44
ahoj ja mam tiez taky problem ale s kockou to spravime druhy krat hned ako som schopny a potom ona dojde do konca a mna dokonci pusou a cim castejsie tym dlhsie to trva velmi si to chvali je velmi spokojna a stastne zaspavame obaja skuste

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie