10840  27. 4. 2010 10:30:16

Muž bez orgasmu

Mám dotaz, docela mě to štve, můj přítel totiž nikdy nezažil orgasmus, pouze ejakulaci. Prostě u toho nic jiného necití, poznala jsem to tak, že je schopen v tu chvíli mluvit, smát se nebo tak. Prvně jsem tomu nevěřila, ale pak když jsme o tom trochu mluvili, tak to sám přiznal. Nejhorší na tom je, že si myslí, že to tak je správně a že ani nic jiného to doprovázet nemá, takže žije už déle trošku v omylu. Nevím co stím. Co to může způsobovat nebo proč to takhle je. Byla bych ráda, kdyby o tom někdo z vás něco věděl, nikdy jsem se s tím nesetkala. Děkuji za radu.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Muž ejakuluje pri orgazme, to aké pocity pri tom má je veľmi veľmi individuálne. Keby nemal,a lebo nebol schopný dosiahnuť orgazmus, tak nebude mať ani ejakuláciu. Pokiaľ je on spokojný a nič mu nechýba, tak nevidím dôvod to nejak riešiť.

Komentáře uživatelů ...

27. 4. 2010 12:54:50
Niečo určite prežíva, ale nechajte to tak. Keď on je spokojný neriešte to. Nebojte sa nemá to vo vašom vzťahu menšiu hodnotu ako keď niekto pri orgazme kričí. Vaša chyba to nie je a nemá vás ani o nič menej rád.
27. 4. 2010 13:39:26
Ano, máte typicky ženský přístup, kdy orgasmus se chápe jako nějaké úžasné pocity a ne objektivní fyzilogické projevy organismus. Řada žen pak orgasmus nemá, nebo myslí že ho nemá. Pro muže je zcela normální, že prožívá orgasmus, tj. vyvrcholení příjemných pocitů při sexuální stimulaci a při tom normálně konverzuje apod. Mladí hoši leckdy společně masturbují, soutěží kdo vydrží nejdéle, kdo dostříkne nejdál, někdy takto soutěží i před dívkami jako porotou. A neznamená to, že orgasmus nemají, jen ho vnímají jinak. Váš přítel je zcela v pořádku, takto to je i u ostatních mužů.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie