11140  4. 5. 2010 7:00:26 - stano79

Problém ejakulátu v moč.rúre

Dobrý deň prajem. Mám problém z močením ak nemám dlhšiu dobu pohlavný styk alebo keď neonanujem, tak sa mi po močení samo uvolní semeno a dostane sa do moč.rúry a potom sa to zapáli a strašne to bolí (ako keď sa prechladíte) stále ma potom nutká na močenie a je to strašne nepríjemné. Má to nejaké pomenovanie alebo čo stým mám robiť? Na prostatu som sa dal vyšetriť a dopadlo to ok.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Zápal so semena určite nedostanete. Máte v tele teda v močovej sústave baktérie, ktoré sa premnožia a spôsobia vám zápal močových ciest. Pokaiľ teda mám správne informácie. Takže ak sa objavia tieto problémy, ak treba vyhľadať lekára/urológa a poslať aspoň moč ny kultivačné vyšetrenie a potom podľa výsledkov cielene liečiť. Inak môžete zápalu močových ciest predchádzať užívaním potravinového doplnku Brusinky a príjmom dostatočného množstva tekutín (prevažne vody a urologického čaju).

Komentáře uživatelů ...

4. 5. 2010 7:14:14
O takejto diagnóze som ešte nepočul. Keďže ste bol u lekára tu vám asi viac neporadíme. Ak dovolíte mne to pripadá ako opakujúci sa zápal močových ciest, ale ten by vám lekár bol zistil. Navštívil by som lekára práve v dobe keď máte "výtok". Zatiaľ by som pil urologický čaj aspoň jeden týždeň.
4. 5. 2010 13:58:14
Pokud nejsou ejakulace z aktivní činnosti (sex, masturbace), tak semeno odchází pomocí nočních polucí nebo i během dne při močení. Sám píšete, že denní únik semene nemáte, když masturbujete nebo máte styk. Potížím tedy předejdete, když občas zařadíte masturbaci a po ní se vymočíte. Řada urologů to doporučuje aspoň 2x týdně, vaše problémy by určitě vyřešila i masturbace jednou za týden.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie