11193  5. 5. 2010 1:58:56 - tomik82

Slabé vyvrcholení

Dobrý den. Začal mně zneklidňovat tento problém už pomalu druhý měsíc jak při sexu tak i masturbaci, když vyvrcholím tak orgasmus mám pěkný, ale žádný výstřik, jen něco málo ze mně vyteče asi tak na kávovou lžičku. Skoušely jsme i pár dní abstinovat (opakovaně), ale výsledek je pořád stejný. Ještě před dvěmi měsícy tomu tak nebylo, vyvrcholení bylo perfektní, sylné výstřiky.
Netrpím žadnými potíži, nic mně nebolí ani nepálí. Navíc chodím pravidelně posiloavat, přitelkyně si právě myslí, že to je ze suplemntů, které používám, což já si nemyslím. Používám pouze Sacharidové a Protenové doplňky a chvilku jsem užíval creatin ethylester. Vše zakoupené ve zdravé vyživě. Poradil/a by jste mi co a jak dál? Nemyslím si že to je normální. Předem děkuji za odpověď, nebo radu.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
S názorom vašej priateľky plne súhlasím. Takže aby sme si to overili, tak obmedzte alebo úplne vynechajte ich užívanie a obmedzte aj návštevu posilovni a sám uvidíte aké výrazné zmeny nastanú.

Komentáře uživatelů ...

10. 5. 2010 17:37:04
no to je uz za rada aby obmedzil cvičenie.. hmm
Kacenka [Porodní asistentka]
10. 5. 2010 19:13:43
No tak sa zamyslite nad tým, že asi prečo. Predstavte si že mnoho svalnatých mužov má problém pri pohlavnom styku a hlavne s erekciou. Trošku by ste si mal preštudovať vylučovanie a pôsobenie hormónov a k tomu výživové doplnky, ktoré mnoho posiľujúcich užíva. A až potom prosím posudzujte odpoveď. ďakujem.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie