11274  6. 5. 2010 18:51:32

Milovanie z nenávisti!

Dobrý deň, s manzelom sme spolu 9rokov, v poslednej dobe nam to krasne klapalo v milovani. Asi pred tyzdnom ma pomiloval a na to povedal, ze to robil z nenavisti a ten najväčší problem bol, ze som to na ňom poznala a aj citila. Je to nenávisť?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
No, neviem či vám v tomto dokážem pomocť. To si musíte vydiskutovať hlavne vy dvaja, prečo cítil k vám nenávisť. Nie je normálne, keď niečo klape a je človek spokojný, že z ničoho nič začne svojho partnera nanávidieť, tomu akosi neverím. Pokiaľ máte nejaké problémy, tak je vhodné o nich hovoriť a následne riešiť a ak to riešenie proste nemá, tak nie je rozumné zotrvávať v takom vzťahu, pretože ani jeden z vás nebude spokojní a šťastní.

Komentáře uživatelů ...

6. 5. 2010 20:06:33
Pokud by ve vztahu byla nenávist, byť jednostranná (obvykle pak začne nenávidět i druhá strana), tak vztah nemůže fungovat a nemá smysl. K rozchodu vám neradím, jestli šlo o ojedinělou věc. Uvidíte sama, jak vztah funguje dál. Manžel by měl případně vysvětlit, proč to říkal, nebo vy sama nějak nabýt jistotu, že to bylo v afektu a ne vážně míněné nebo aspoň ne trvalý postoj. Jste spolu delší dobu, před případným rozchodem by stálo za to navštívit nějakou manželskou poradnu. Sama uvidíte jak dále, jestli se vztah vrátí k normálu, nebo naopak se stále zhoršuje.
7. 5. 2010 13:55:23
ta pomiloval z nenavisti? Neviem, ktory z vas je zrelsi na psychiatriu:) Zla formulacia asi skor pisatel myslel ze miloval sa nasilu, nechcel sa milovat :) resp. milovanie s nenavistou :) nie z nenavisti

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie