11352  9. 5. 2010 10:16:57

Tekutina z penisu po ejakulaci

Dobrý den, během erekce i po erekci, když už je penis zase v klidovém stavu, mi z močové trubice vytéká čirá tekutina. Četl jsem někde, že je to normální, že se tak upravuje pH v močové trubici před ejakulací. Rád bych věděl zda je to pravda a jestliže ano, tak proč se tak děje i po zkončení erekce. Děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ejakuláciou sa samozrejme úplne nevyprázdni všetká tekutina, ejakulát z močovej trubici von, a niečo málo môže ostať v močovej trubici, takže je to normálne a fyziologické zároveň. Je to len pár kvapiek, preto na to pamätajte a ak nechcete partnerku oplodniť, tak vždy pred každým pohlavným stykom, skôr ako sa dostanete do jej pošvy, majte na penise kondóm. Pretože ak by ste mal dva styky ta sebou, tak pri druhom styku, kedy na začiatku vzrušenia vyteká tzv. predejakulačná tekutina, ktorá inak spermie neobsahuje, tak týmto sa môže zmeniť a to bude stačiť na to, aby žena ostala tehotná.

Komentáře uživatelů ...

9. 5. 2010 12:57:27
Prečítajte si odpoveď na otázku 1344. Predejkulačná tekutina môže vytekať i po skončení erekcie pretože nevytečie všetka naraz ale postupne. Teda i po ukludnení ak nedošlo k ejakulácií alebo k vymočeniu.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie