11494  12. 5. 2010 15:25:36

Ako brať Chloe

Potrebujem prosim poradit,dnes je streda a mala by som si dat prvu tabletu s chloe, len neviem ako mam zacat, ci si dat tu pondelkovu alebo normalne od stredy prosim poradte. Este som nemala 28 dnovu antikoncepciu a neviem ako zacat,dakujem.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Začněte užívat barevné tablety, užijte tabletu s označením středa, je to jen pro Vaši snažší orientaci, abyste si všimla ev. zapomenuté tablety a měla lepší přehled o užívání. Bílé tablety jsou neaktivní, berou se v období 7 denní pauzy, abyste nezapomněla včas začít s dalším balením. Všechny odpovědi na Vaše případné další otázky naleznete v příbalovém letáku! Je dobré si ho ponechat!

Komentáře uživatelů ...

12. 5. 2010 20:31:59
dakujem len ma to trocha pomylilo,pretoze uz biela tableta zacinajuca je pondelok a keby som zo zltych tabliet uzila stredu ostal mi na koniec pondelok a utorok,preto som nevedela co spravit uz teraz viem ze to nevadi je to len pre oriantaciu dakujem za odpoved zacnem stredou:)
21. 9. 2010 19:05:19
Dobrý den, takže když se vezme třeba ve středu, tak za to pondělí a úterý se prášky jakoby vynechají takže mi zůstanou na platíčku??? Předem děkuju za odpověď

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky