11605  15. 5. 2010 7:46:10 - Roman14

Předčasná ejakulace v novém vztahu

Moc prosím o rady. Co je nejlepší na předčasnou ejakulaci? Strašně mě to trápi a bojim se že kvuli tomu ztratim svou přítelkyni. Nechápu to, stačí mi minuta a jsem :-((( Děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Skúste si prečítať podobné dotazy v našej poradni, Už sme sa veľmi veľa krát tejto témy venovali. Inak obvykle je v tom zakomponovaná len psychika, veľmi v malých prípadoch je v tom niečo viac a jedná sa o nejakú fyzickú poruchu. každopádne ak nepomôžu bežné rady a postupy, ku ktorým lekára nepotrebujete, tak je nutné vyhľadať lekára. U vás by to bolo viac než vhodné, keď problém už máte 6 rokov. Už po 2 - 3 krát, keď sa vám to stalo, ste mal lekára (sexuológa a hlavne psychológa) vyhľadať. Je to riešiteľné.

Komentáře uživatelů ...

15. 5. 2010 8:07:55
Zde vstupuje do hry velmi mnoho faktorů,na začátku pohlavního života je velmi častý výskyt předčasné ejakulace.Nepíšete,kolik Vám je let ani jak dlouho aktivně pohlavně žijete. Také pokud jste s přítelkyní kratší dobu,tak je vzrušení vyšší a k vyvrcholení dochází brzo,při delším vztahu s jednou partnerkou a při pravidelném pohlavním životě se většinou doba vlastní soulože prodlouží.Pokud by i nadále potíže trvaly,je možno zkusit velké množství metod.Snížení tření pomocí lubrikantu,opakování pohlavního styku po krátké přestávce,metoda start stop kdy před vyvrcholením sám nebo s pomocí partnerky silně stisknete žalud penisu a až blížící se orgasmus odezní pokračujete v koitu,nakonec třeba i různé znecitlivující preparáty.Nejdůležitější je zachovat klid,promluvit si o všem s přítelkyní,je možné,že Vaši obavu vůbec nesdílí a celá situace pro ní není tak důležitá,jak předpokládáte.
15. 5. 2010 14:02:26
Je mi 27. Tento problém mám asi posledních 6 let. předtím jsem to tak hrozné neměl. Mám novou přitelkyni a te na sexu hodně záleží.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie