11632  15. 5. 2010 21:28:17

Antikoncepce před prvním pohlavním stykem

Chtěla bych se zeptat jestli je pro mě lepší mít při prvním pohlavním styku antikoncepci. Mám kluka už asi 6 měsíců, chtěli bychom náš vztah povznést na vyšší úroveň a tak není lepší si nechat předepsat antikoncepci hned, že bych byla více uvolněná a nebala se případného otěhotnění? A kdybych si šla předepsat antikoncepci, je u toho nutné vyšetření, když jsem ještě panna? Děkuji za odpověď :)

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak toto rozhodnutie je opäť len na vás. lekár pokiaľ ste panna, tak vás vaginálne vyšetrovať nebude, môže vám maximálne urobiť sono vyšetrenie a odobrať krv. A potom vám lieky bez väčších problémov predpísať. Na kontrolu vás požiada prísť po styku,keď už pannou nebudete. Ale osobne si myslím, že kondóm bude postačujúci pri prvom ráze, ale je to len a len na vás ako to chcete a cítite.

Komentáře uživatelů ...

16. 5. 2010 6:23:24
určite chod na vyšetrenie a daj si predpísať tabletky.správne rozmýšlaš treba sa chrániť aby sa nestalo niečo čo nechceš..ked si chces dat predpísať antikoncepciu treba ísť na krv.iné vyšetrebnie nie je potrebné
19. 5. 2010 21:57:53
tak ja nevim..ja si myslim,že pouze s kondomem bych se bála..můj kluk nemá žádné skušenosti se sexem..takze si myslím,že by to bylo vhodnější..nic nechci zanedbat..aby bylo potom už pozdě..a ja aspon budu klidnější..a ještě jsem se chtěla zeptat za jakou dobu antikoncepce bude učínkovat..jestli se musi poprve brat nejakou dobu..??
Kacenka [Porodní asistentka]
20. 5. 2010 9:38:49
Ak ju vezmete v prvý deň menštruácie tak za 24 hodín ste plne chránená.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky