11788  19. 5. 2010 9:36:07

Menstruace a kyretáž

Před 6-ti týdny jsem byla na kyretáži. Menzes se nedostavil, doktor mi píchnul Agolutin za 10 dnů nic. Znovu mi píchnul Agolutin a Neofollin je to 6 dnů a zase nic. Těhotná nejsem, doktor mi dělal těhotenský test.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Po kyretáži může přijít menstruace opožděně. Je to způsobeno odstraněním děložní sliznice při výkonu a může trvat než opět naroste. Nepíšete také kolik je Vám let a z jakého důvodu se kyretáž prováděla. Váš lékař by Vám měl udělat ultrazvukové vyšetření před tím, než Vám aplikoval injekci, aby věděl, jak vysoká je děložní sliznice a zda bude na podané hormony reagovat.

Komentáře uživatelů ...

21. 5. 2010 10:26:02
je mi 36let kyretaž se provaděla protože odebiraly mi vzorek z vulvy a doktor me řekl že je to připrava na zakrok při kterem mi budou v oblasti pysku vstřikovat pod kuži lih ktery by měl obnovit kuži ktera je postižena četnymi rhagadami ktere mam již 4 roky a neni je možne lečit jinak utrazvuk mi udělal a řekl že nevidí duvod proč by se menzes neměl dostavit je to dalši tyden a menzes nepřichazí mam z toho divny pocit
Běla [Porodní asistentka]
21. 5. 2010 15:13:27
Obvykle se kyretáž provádí v děloze- je to odstranění sliznice dělohy a její následné histologické vyšetření, např. ke zjištění příčiny nepravidelné nebo silné menstruace. Toto tedy nebude Váš případ. Pokud lékař provedl ultrazvukové vyšetření a dělal Vám i těhotenský test, pak nevím, kde je problém a budete to muset řešit dále s ním.
26. 10. 2010 11:06:33
Dobrý den, v březnu letošního roku jsem podstoupila operaci jednoho vaječníku - odstranění z důvodu brenerova nádoru. Do té doby jsem měla v minulosti slabé menses,protože jsem užívala dlouhodobě Minesse a lékařka mě na to upozorňovala, že menses budou slabé nebo mohou úplně zmizet. Asi rok před operací už zmizely úplně. Nyní po operaci krvácím opět pravidelně,ale v takové velké míře, že došlo k velkému úbytku červených krvinek.Ještě jsem nebyla na kontrole a bojím se, že budu muset podstoupit kyretáž. Nevím, co si pod tím mám představit a docela se bojím.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky