11804  19. 5. 2010 13:36:07

Předčasná ejakulace do 1 minuty

Dobrý den! Je mi 27 let a už 7 let mám stejnou partnerku. Přesto se mi pořádně za celou dobu nepodařilo natrénovat delší výdrž - více jak 1 minutu styku bez přestávky a to i tak musím opatrně. Jsou období, kdy je to lepší jindy horší, ale vesměs jde o to, že poznám, kdy se to partnerce líbí a kdy ne. V těch případech je partnerka "užší" a je to o to horší. Myslím si však, že by mohl být problém částečně i psychický, protože když potřebujeme aby to byla opravdu "rychlovka" mám problém opačný. Žena říká, že to moc řeším a asi má pravdu, jelikož z dob, kdy jsem se sexem začínal bez stále partnerky, kdy se jednalo čistě o sex, si tento problém nevybavuji. Můžete mi proím poradit jak postupovat? Děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V našej poradni je podobných otázok viac než dosť prečítajte si napr: http://www.omimine.cz/home/detail?id=9970 http://www.omimine.cz/home/detail?id=9721 alebo http://www.omimine.cz/home/detail?id=8306 ak aj po prečítaní týchto a iných dotazov budete mať konkrétnu otázku na ktorú ešte nebolo odpovedané, rada vám ak budem vedieť pomôžem.

Komentáře uživatelů ...

19. 5. 2010 19:54:38
Sex za minutu, to zná plno mladých mužů. Pokud je s vámi partnerka 7 let, říká, že to moc řešíte, tak jí to zas tak nepálí. Zkuste se na to méně soustředit a určitě dojde ke zlepšení. Stejně většina žen při souloži orgasmus nemá, potřebují spíš dráždit klitoris. Asi potřebujete pocit uvolnění a pohody. Vaše partnerka vám je v tomto myslím nápomocná. Jinak delší výdrž se lze naučit (skončit stimulaci chvíli před vyvrcholením, určitá pauza, pak zase stimulovat, toto několikrát. případně ejakulaci zabránit silným stisknutím spodku žaludu - nutný ztopořený penis, jinak hrozí poranění!).

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie