11981  23. 5. 2010 23:04:26

Vynechání menstruace a bolesti v podbřišku

Dobrý den, je mi 17let .A trápí mě bolest v podbřišku a nejvíc v levé části podbřišku a i při sexu. Antikoncepci neberu, ale mám jen chráněný pohlavní styk. Byla jsem u gynekologa ten mi vyloučil, že jsem těhotná ale měla jsem vynechání menstruace kvůli tomu jsem tam hlavně byla. Dostala jsem naposled menstruaci v prosinci a pak mi dal doktor injekci a dostala jsem měsíčky a to bylo minulý měsíc. Je květen a zase nic jen bolesti. Mám strach jít na další prohlídku.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Áno bude to nutné. Vaše problémy asi vychádzajú z nedostatočnej hladiny hormónov, ktoré nie sú ešte ustálené a preto sa vám môžu napríklad tvoriť tzv. funkčné cysty(neuvoľnené vajíčko) na vaječníku, z toho tie bolesti a zároveň spôsobujú omeškanie menzesu. Ideálnym riešením vášho problému je nasadenie ATK.

Komentáře uživatelů ...

31. 5. 2010 10:02:37
Dobrý den,beru už 4 roky antikoncepci a vždy jsem měla pravidelnou menstruaci. Občas se mi ale "nehodilo" krvácení a tak sem jednoduše nevynechala užívání tabletek. Předminulý měsíc jsem začala špinit o týden dříve a gynekoložka mi řekla že je to způsobené mým nevynecháním. Další měsíc bylo zase vše ok. Teď jsem ale menstruaci nedostala vůbec. Nemyslím, že bych byla těhotná. Jaká může být jiná přičina? Děkuji za odpověď

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky