12000  24. 5. 2010 13:15:07 - Joly1

Velikost penisu ve 23 letech

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na následující: je mi 23 let, problém je vtom, že mám penis v ochablém stavu dlouhý 6-8 cm (dle podmínek) a šířka max.3cm. Při erekci je pak délka penisu cca 12-13 cm, šířka 3,6 cm a obvod JEN 9-10 cm! Sexuálních partnerek jsem měl několik, zásadní problém nebyl, ale přesto mě to v poslední době začíná psychicky dost stresovat. V ochablém stavu vypadá můj penis jak penis malého kluka a obvod penisu mi přijde žalostně malý. Po přečtení diskuze, kde si pisatelé stěžují, že mají penis "jen" 15cm si připadám jako méněcenný. Zajímalo by mě proto, jestli je na tom více lidí podobně, či zda by se dalo uvažovat o nějaké metodě na prodloužení. Zkrátka nějak to zhodnotit :-( děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Váš penis je v úplnom poriadku, dôkazom toho boli aj vaše spokojné sexuálne partnerka. Sám veľmi dobre viete, že veľký penis z vás dobrého milenca neurobí a že je nutné urobiť oveľa viac, nie len mať "veľký" penis. Poviem vám pravdu, že poznám mnoho žien z ambulancie, , ktoré k nám chodia so smutnými očami, že majú partnera, ktorý má veľmi veľký penis (20 cm), čo je nad priemer, a že ich to pri styku veľmi bolí a vôbec si to nedokážu užiť. Vy tento problém nikdy mať nebudete a to je vaša veľká výhoda. takže skôr sa zamýšľajte nad niečím duchaplnejším a nie nad veľkosťou vášho penisu, tá je v poriadku a môžete byť s ním spokojný.

Komentáře uživatelů ...

25. 5. 2010 6:01:28
Nie ste sám. Ale začnem tým čo píšete na začiatku "zásadný problém nebol". Tak si ho nerobte. Ten problém máte len v hlave, a stále sa porovnávate. Áno možno by ste chceli 1-3 cm viac ale sa to nedá. Tak sa s tým zmierte. Nie všetko je v cm. Buďte viac sebavedomí ( celkovo pri vystupovaní medzi ľuďmi, v kolektíve všade, noste hlavu HORE ) pretože s VAŠIM akože menším spravíte to čo iný s veľkým. Nemáte sa za čo hanbiť. A ak má vás niekto rád, merať nás nebude. Pre svoju lásku ste naj, naj, naj..... vo všetkom naj!!! A ostatní....nech sa majú. A prečo v hlave? Lebo keď budete mať niekoho veľmi rád na veľkosť sa dívať nebudete, pretože ten váš pre vašu lásku bude najväčší.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie