12123  26. 5. 2010 18:27:45

Předčasná ejakulace u partnera

Dobrý den. Už přes dva roky mě a mého partnera trápí jeden velký problém. Při každém pohlavním styku se přítel udělá příliš brzy, stačí mu pár pohybů a je po všem. Mého přítele to dost trápí a cití se nepoužitelný. Bojí se, že si kvůli tomu najdu někoho jiného, někoho kdo to vydrží déle. Ale já ho ztratit nechci, chci najít řešení, jestli nějaké je? Pro nás oba je náš sexuální život velmi důležitý. Já jsem ještě ani jednou při našem pohlavnim styku nedosáhla orgasmu! Přítel mě vždy uspokojoval jen orálně, protože při sexu se nám to ještě nepodařilo. Je možné, že kdyby to přítel vydžel déle tak dosáhnu orgasmu i při normálnim pohlavnim styku? Nebo každý dosáhne orgasmu jinym způsobem? A proč se můj partner udělá vždy předčasně? Poraďte nám prosím. Předem děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V prvom rade vám doporučím si prečítať odpovede pri iných rovnakých otázkach, tam verím, že nájdete riešenie svojho problému. Nieln vášho ale aj partnerovho. Ak budete mať tak nejakú konkrétnu otázku veľmi rada vám na to odpoviem.

Komentáře uživatelů ...

26. 5. 2010 19:40:16
Áno príčina vašej absencie orgazmu môže byť i príliš krátky sexuálny styk pre skorú ejakuláciu partnera. Najvhodnejšie pre vás by bolo keby partner našiel odvahu a zašiel za urológom. Dnes je možné liečiť predčasnú ejakuláciu tabletkami. Urológ prekvapený nebude, takýchto prípadov už mal určite viac. A sú s týmto liečením dobré skúsenosti.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie