12548  4. 6. 2010 14:57:13

Následný sex po sexe

Chcela by som sa spýtať na jednu vec. Keď s partnerom sexujeme, on sa spraví približne za 20 minút, ale ja orgazmus ešte nepociťujem. Tak sa chcem opýtať, či sa dá po sexe milovať hneď ešte raz? Teda, hneď po tom ako sa partner spraví? Neochabne mu penis? Ak áno, za akú dobu sa mu znova môže postaviť? Treba potom použiť nový kondóm? Ďakujem :)

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak treba nájsť takú techniku milovania sa, aby sa najskôr venoval vám, lebo 20 minút súložiť je pomerne dlhá doba, že by ste orgazmus pri správnej stimulácii mohla dosiahnuť bez väčších problémov. Z vášho dotazu usudzujem, že v sex. otázkach nie ste tak zbehlá a ste len začiatočník, takže treba len objavovať, spoznávať a trénovať. Zažila ste aspoň už niekedy orgazmus, napríklad pri masturbácii? Ak nie, tak tam treba začať. Čo sa týka erekcii pri ďalšom pohlavnom styku po prvom je možná, ale doba ďalšej erekcie u muža je rôzne dlhá, obvykle tak do pol hodinky až hodinky je muž schopný opäť mať erekciu a ďalší pohlavný styk. Pri každom nasledujúcom styku musíte použiť nový kondóm!!! Veď v tom predchádzajúcom je predsa už ejakulát!

Komentáře uživatelů ...

4. 6. 2010 15:08:09
daj mu aspon 30 min prestavku. ak sa spravi hned sa mu nepostavi. a ked nevies dosiahnut ty orgazmus tak by sa mal zamerat najprv na predobru . aby ta nastartoval.
4. 6. 2010 15:09:13
Koukám, že vy to znáte spíš z teorie, ale asi partnerský sex moc nebyl. OK. 20 minut je hodně dlouhá doba, spíš počítejte, že partner bude ejakulovat během pár minut. Ze začátku klidně za minutu, po pár stycích během 3-5 minut. Většinou po ejakulaci penis ochabne, jen část mužů má dál erekci nebo ji dokáže hned obnovit. A i tak, pro některé je další styk nepříjemný či bolestivý, tj. chce to třeba půl hodiny na určitou regeneraci. Další styk z pár hodin zvládne většina mužů, za půl hodiny nemusí být ještě každému příjemné. Nový kondom samozřejmě! Ale ani dlouhý styk vám nemusí zajistit orgasmus. Při styku se nechte stimulovat od partnera na klitorisu, nebo si to dělejte sama, pokud bude partner třeba laskat bradavky. Pak může být orgasmus během 5 minut, to předpokládám znáte. A sex může být hezký, i když nebude orgasmus pociťovat, vlastně mladé ženy mají zpočátku ze styku orgasmus jen málokdy. Orgasmus ale snadno docílíte masturbací, měla byste naučit partnera, jak vás správně masturbovat. To se může nějakou dobu učit, stejně jako opačně.
4. 6. 2010 15:10:23
20 minút je už pekná doba na súlož.Partner by mal najprv priviesť k org. teba a potom seba.Po jeho orgazme sa dostaví nová erekcia od polhodinky,je to ale indivudálne.Treba použiť nový kondóm. Niektoré ženy orgazmus roky nezažijú.
4. 6. 2010 15:14:58
Před lety psali o výzkumu. Dle něj Češi souložili v průměru 17 minut. Když se to pak měřilo pomocí stopek, tak tam vyšly nějaké 3 minuty! K opakovanému styku partnera nenuťte, nebude-li chtít sám. Že to fyzicky dokáže neznamená, že mu to není nepřijemné či mírně bolestivé.
4. 6. 2010 15:42:23
tých 20 minút som dala obrazne, väčšinou je to tak 10-15 minút a keď máme "Rýchlovku" tak je aj za 5. Ďakujem za odpovede, a máte pravdu - aj keď orgazmus pri sexe nepociťujem, aj tak je to úžasný pocit a vzrušuje ma to :)
4. 6. 2010 15:57:34
10-15 minut, to je krásný čas. Toho partnera se držte. Protože řada mladých mužů stříká za necelou minutu, nebo málo přes ní.
5. 6. 2010 12:58:35
no on má len 20 rokov, tiež si myslím že ma dobrú výdrž :) Ale je to jeho minulosťou z puberty - veľký počet sexuálnych partnerov, čo ma viac hnevá :(
5. 6. 2010 14:14:57
S minulostí se musíte smířit. Pokud partneři navzájem vědí o své sexuální minulosti, to není takový problém. Hloupé je, když jeden klame druhého.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie