12710  8. 6. 2010 23:30:00 - lucka14lucky

Malá "boulička" na vagíně

Ahoj, z ničeho nic se mi na mém pohlavním orgánu udělala taková jako malinká kulička, snad ze dne na den, dříve jsem si toho tedy nevšimla. Nevím k čemu to můžu přirovnat, jestli k bradavci, to spíš ne. Je to stejně barevné jako má kůže, nebolí to, je to měkký, jak kdyby to tam nebylo. Možná nějaká ta červená piha? K tomu bych to přirovnala, taková vypuklá. Je to možné? mám to nějak řešit? Hledala jsem všude po internetu různá přirovnání k pohlavním nemocem, ale žádná se mi s tím neshoduje. Mám stálého partnera, takže chytit jsem to nikde také nemohla. Nechci být hypochondr, ale je to takové divné. Děkuji moc za rady.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Asi si aj sama veľmi dobre uvedomujete, že podľa popisu, trochu nepresnému sa problém adekvátne posúdiť nedá. Ak to má farbu kože, tak ma jedine napadá, že to skutočne bude len genitálny bradavica, teda kondylóm ako dôsledok a prejav HPV infekcie. preto by bolo vhodné čím skôr vyhľadať lekára a nechať si to odstrániť.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie