12732  9. 6. 2010 13:47:06

Kvasinková mykóza a spusob nákazy

Dobrý den, moje gynekoložka zjistila ze mam kvasinkovou mykozu, napsala mi na to masticku, kterou ted pouzivam a zlepsuje se to.
Muj problem je ale tenhle: musela jsem to chytit od pritele, jsme spolu pres pul roku a nikoho jinyho jsem za tu dobu nemela. Je mi ale divny, že jsem príznaky mykozy začala pocitovať až tak posledni 2 mesice. Takze me zajima, jak mohl pritel mykozu chytit? Jestli me treba nepodvedl a nenakazil se od nejaky holky. Vím ze nektery gynekologicky potize se daj chytit i ze vzduchu, ale nevim jak je to u ty kvasinkovy mykozy.
Poradite? Dekuju

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Takže rada by som vás odkázala na našu ďalšiu stránku, kde sa mykóze pomerne podrobne venujem www.pohlavne-choroby.eu Síce sa zaraďuje medzi pohlavne prenosné choroby, lebo ak ju jeden z partnerov má obvykle ju stykom chytí aj ten druhý partner. Kvasinky sú ale telu vlastné baktérie a aj človek bez sexuálnych aktivít môže kvasinkovou infekciou trpieť, napríklad po antibiotickej liečbe. Takže ak ste kvasinky chytila od partnera, to ešte neznamená, že vám bol neverný, to sa takto posudzovať v tomto prípade vôbec nedá. Ak mi rozumiete?!?

Komentáře uživatelů ...

12. 7. 2010 9:37:25
MYkoza se nemusí chytit, je to záležitost i toho jak se stravuješ , jak se správě umýváš a taky mokré plavky tomu prospívají.Mykozá je běžná věc a setká se s tím každá druhá žena. Neměj strach, tvuj přítel tě nepodvedl:)
verzatilka
12. 8. 2011 1:06:22
Mam stejny problem.Jsem si temer jista,ze jsem mykozu chytila od partnera a moc by me zajimalo,odkud ji chytil on.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie