12916  14. 6. 2010 9:34:02

Slabá ejakulace, nebo spíš žádná!

Dobrý den, je mi 15 let a ještě jsem neměl pohl.styk, honim si ho skoro každý den, ale mam problem pri erekci, jen 9 cm a když dojde k orgazmu, tak neviteču ani nestrekam, jen kdyz mi trochu opadne, tak trochu ejakulátu vyteče. Myslite, ze mam ejakulatu tak malo, že zustane v trubici a nebo je to nejaký jiny problem?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V prvom rade si dajte väčšiu prestávku, ak aj po týždennej abstinecii pri masturbácii, nebude žiadny ejakulát prítomný pri ejakulácii, tak bude to značiť nejaký problém. Buď hormonálny deficit alebo nejakú prekážku v cestách, ktorými musí ejakulát vyjsť von. Ako vypadá vaše telo. myslím aký ste vysoký, aké sú romery vášho penisu, máte ochlpenie v podúpazuší a v oblasti pohl. orgánov?

Komentáře uživatelů ...

14. 6. 2010 13:12:04
Vypadá, že puberta nastupuje později. 9 cm není vážně mnoho, možná by stálo za to jít se poradit s dětskou doktorkou. Slabá ejakulace by pak odpovídala pozdější pubertě.
14. 6. 2010 15:18:37
no hej vyzera to skor ze puberta u teba trosku meska. Ako velmi to tu nikto posudit nevie. Ono to chce len zajst za doktorom.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie