13079  16. 6. 2010 23:13:43

Zpoždění, test negativní

Dobrý den, možná zmatkuju nevim, ale v lednu jsem vysadila HA a po vysazení jsem menstruaci dostávala pravidelně. Ted jsem chtěla HA zase začít brát ale ještě jsem to nedostala je to 6dní v pondělí jsem si byla nechat píchnout injekci na to abych to dostala. Těh.test jsem si taky dělala a je negativní. Tak by mě zajímalo jak dlouho může trvat příchod menstruace po injekci, nebo kdy si zase mám udělat test. Mockrát děkuju za odpověd jsem z toho dost vvynervovaná a ještě se mi zdaji hrozný sny o tom nejhorším jo a býva mi ted furt špatně od žaludku i když si myslím, že je to z těch nervů

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
pokiaľ testy máte negatívne tak tehotná nie ste! To si treba uvedomiť, lebo stres, ktorý z omeškania menzesu máte, tak vám prispieva k tomu, že sa nemôže stále dostaviť. takže sa hlavne ukľudnite, že tehotná nie ste aká do 10 dní od aplikácie injekcie sa menzes nedostaví, tak vyhľadáte lekára opäť. Niekedy je nutné pichnúť aj dva injekcie.

Komentáře uživatelů ...

19. 6. 2010 19:20:47
Já měla stejný problém,děsně jsem se bála ,že se menstruace už nedostaví a já budu těhotná.Taky jsem čekala na menstruaci abych mohla začít brát HA .Menstruace se dostavila až devátý den.Dělala jsem si test a také byl negativní a měla jsem stejný problém se žaludkem .Myslím,že je to z těch nervu ,ale měla by jste určitě ještě počkat.Někdo říká,že příjde do deseti dnů,někdo,že příjde do čtrnácti dnů a někomu prý jen jedna injekce nestačí...Tak hodně štěstí:)

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky