13343  22. 6. 2010 23:36:35 - dominga

Samovolná ejakulace

Dobrý večer, můj přítel má čtvrtý den samovolnou ejakulaci. Samo mu to vadí. Máme obden pohlavní styk, ale je to pořád stejný. Má to pokaždé když usne (ráno, odpoledne)je mu 39let a stydí se za to, ale nevím jak mu pomoci. Nikdy před tím to neměl. Prosím můžete mi poradit? Děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Osobne si ymslím, že sa jedná o polúciu. Aj keď v tomto veku nie je až tak častá, skôr na ňu "trpia"mladý pubertálny muži a nie dospelý 40 ročný muž, ale stať sa to môže, na tom nie je nič zlé a je to normálne. Nemáte mu s čím pomáhať. Možno len častejšie sa milovať a medzi tým masturbovať a ono to samo ustane.

Komentáře uživatelů ...

23. 6. 2010 6:46:24
Nemáte na mysli náhodou zvýšené produkciu predejakulačnej tekutiny? Pretože o samovoľnej ejakulácií bez potrebných vzruchov som ešte nepočul.
23. 6. 2010 7:27:45
dobrý den,asi ano,přítel pokaždé když se vzbudí tak je skvrna na prostěradle.myslela jsem že má třeba erotické sny,ale tvrdí že néé.
23. 6. 2010 10:08:13
Na prádle môže byť škvrna z polúcie. Je častá u mladých mužov pri malej sexuálnej aktivite. Takto telo nedostatok kompenzuje. Alebo je pozostatkom večernej aktivity kedy pár kvapiek vytečie po odoznení erekcie teda neskôr po súloži. Tomu sa dá predísť tak, že partner sa po styku vymočí a až tak ide spať. Keďže to je i v priebehu dňa skôr sa stále prikláňam k zvýšenej tvorbe predejakulačnej tekutiny. Váš partner sa za uvedené veci vôbec hanbiť nemusí. Stáva sa to mnohým.
23. 6. 2010 10:38:47
Váš přítel má vlastěn poluce neboli mokré sny. Frekvence styku obden mu nejspíš nestačí. Večer před očekávanou polucí by měl masturbovat nebo lépe masturbaci byste mu měla poskytnout vy. Pak by poluce ustaly. Dost mužů potřebuje denní ejakulaci, pokud partnerka chce styk jen ob den, tak řešením je jiná stimulace, orální sex, masturbace od partnerky atd. Poluce občas samozřejmě nevadí, ale častá je nepříjemná.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie