13441  24. 6. 2010 20:32:16

Problém s výstřikem

Dobrý den,
je mi 13 let a mám problém s výstřikem možná je to vnitřní strach nebo fakt nevím masturbuju snad každý den většinou zkouším ve sprše a vždy před výstřikem mě začne bolet v žaludu a když přestanu tak nic nevystříkne ani nevyteče a přestanu snad automaticky tak nevím jestli má výstřik trošku bolet nebo jak je to správně abych mohl překonat ten ''strach''.Při erekci mám asi tak 7-9 cm a předkožka jde přetáhnout a obřízku jsem neabsolvoval
předem děkuji za odpověd

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Skúste robiť len to, čo Vám robí dobre a čo sa Vám páči. Ak Vás to bolí, tak sa do toho nenúťte. Nemusíte masturbovať každý deň. Je normálne ak sa budete riadiť svojim pocitom. Ak niekto povie, že to má bolieť tak to len znamená, že to bolí jeho a Vás nemusí. Ak niekto masturbuje každý deň tak tiež len preto, že sa mu to tak páči. Zistite čo sa páči Vám a ak Vás to bolí, tak to je znak, že máte prestať.

Komentáře uživatelů ...

25. 6. 2010 5:20:22
Môže to byť z dlhodobejšieho mechanického dráždenia žaluďu. Pri nástupe orgazmu sa zvýši tlak v penise a to vás môže bolieť. Je to určite len dočasné a prejde to. Možná by sa oplatilo na pár dní v masturbácií "ubrať".
15. 4. 2011 20:10:54
Dobrý den je mi 13 a mam takovej problem ja proste vubec nemuzu vystriknout nevim proc proste to nejde.. Docela mi to uz vadi prosim poradte.
Kacenka [Porodní asistentka]
16. 4. 2011 18:27:20
Pretože, aj keď si objavil penis a vieš si ním privodiť príjemné pocity, to ešte neznamená, že na ejakuláciu je telo vybavené. Počkaj pár mesiacov, možno aj rok a ejakulácia sa určite dostaví. Si len na začiatku dospievania.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie