13545  26. 6. 2010 22:34:51 - piskotek

Příliš předčasná ejakulace

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se nedá něco udělat s příliš předčasnou ejakulací. S mou přítelkyní se snažíme spát ale nejde to, před tím jsem byl panic, ale při orální sexu nebo masturbaci jsem dlouho potlačil ejakulaci, ale při pohlavním styku ať se snažím jak se snažím tak prostě se udělám v tom lepším případě hned po vniknutí do pochvy nebo v tom horším ještě před tím ani opakovaný pokus hned jak je to možné nepomůže dycky to dopadne stejně. Prosím poraďte co s tím.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Chce to čas, aj keď Vás to určite poriadne trápi. Pokiaľ vydržíte pri masturbácii dlhšie, je to znak, že budete schopný toho aj pri pohlavnom styku. V lekárni máte však možnosť zakúpiť si krémy, ktoré čiastočne znecitlivejú penis, prípadne aj prezervatív Vám v tom môže pomôcť. Ak by problém napriek tomu pretrvával, môžete sa obrátiť na urológa.

Komentáře uživatelů ...

27. 6. 2010 12:17:40
Nie ste s týmto sám. Pred stretnutím s priateľkou skúste aspoň 1-2x masturbovať. Partnerku potom veľmi dobre predohrou ( všetkým okrem penisu ) " naladte" čo najviac vzrušte. Keď bude mať dôjsť ku styku pokúste sa myslieť na maximálne asexuálne veci.( To čoho sa bojíte, skúšky,... až po niečo hrozné... ). Ak dôjde ku ejakulácii, netrápte sa, neničte si psychiku. Skúsite to opäť znova. Vyskúšajte tento postup a keby sa vám nedarilo opäť napíšte. Ale verím že sa vám to upraví, možná hneď nie ale o chvíľu určite.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie