13553  27. 6. 2010 10:11:40 - Jiří Smrž

Samovolné uvolňování semene

Dobrý den.
Mám problém se samovolnou ejakulací. Několikrát za den se mi samovolně uvolní trochu semena i bez vzrušení.Prostě kdykoliv.Mám předkožku a semeno zůstává v předkožce a pokud nemám momentálně možnost ji umýt mýdlem,tak poměrně dost zapáchá.Již několik let jsem neměl pohlavní styk,protože vždy před a nebo v průběhu soulože se semeno samovolně uvolnilo a nedošlo k erekci.je mi 64 let. Prosím poraďte co se s tím dá dělat. Musím podotknout že jsem diabetik II stupně na inzulínu.Problémy s erekcí jsem měl již před zjištěním cukrovky. Děkuji za odpověď. Jirka. Prosím celé jméno neuvádět.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Odporúčam Vám obrátiť sa na urológa, ktorý Vám s týmto problémom poradí. Samovoľné uvoľnenie tekutiny, ktorá vychádza z prostaty dochádza naozaj buď vo veľmi mladom veku, ale aj vtedy, ak je sexuálny styk zriedkavý. Môžete skúsiť masturbovať, avšak návštevu lekára by som neodkladala hlavne ak máte ešte pridružené problémy.

Komentáře uživatelů ...

27. 6. 2010 13:21:30
Pokud není sexuální aktivita, tak semeno odchází samovolně. Při spánku polucí, nebo během močení. U vás je nepříjemné, že semeno pak zůstane v prádle a dráždí předkožku. Asi by bylo vhodné zařadit masturbaci, aby semeno mělo přirozený odchod. Není vůbec důležité, jestli budete mít erekci nebo ne, docílíte takto ejakulace a semeno nebude samo unikat. Frekvenci si musíte objevit sám, jak často to bude třeba.Vzhledem ke zdravotním potížím partnerský sex asi nebude, navíc by jeho frekvence nemusela stejně stačit.
27. 6. 2010 14:26:19
Pokud semeno dráží předkožku, šlo by i nechat ji před den staženou dozadu a kolem žaludu dát nějakou buničinu, do které by vytékající semeno se vsáklo a předkožku nedráždilo. Tu byste vždy na wc vyhodil, dle potřeby. U diabetiků bývají běžné problémy s předkožkou a jejími záněty, zpravidla to pak končí obřízkou.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie