13600  28. 6. 2010 11:18:32

Velikost penisu při onemocnění štítné žlázy

Zdravím. Mám takový problém, bude mi 16 let a asi před dvěma lety mi přišli na to, že mám štítnou žlázu jako 3-leté dítě. A já se ptám, jestli tohle může mít něco společnéh s mým problémem. Můj penis měří 3 cm v normalu a ve stopořeném stavu 8 cm. Má to něco společného s tou štítnou žlázou ? Co mám dělat? Už mi bylo razeno jít k lékaři, ale já se stydím.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Být Vámi, pak se určitě na lékaře obrátím. Především na endokrinologa, aby Vám důkladně vyšetřil problémy se štítnou žlázou a doporučil ev. léčbu. Nerovnováha hormonů štítné žlázy může určitě ovlivnit i hladiny ostatních hormonů, takže se se svým problémem lékaři svěřte a dál budete situaci podle toho řešit. V období dospívání je důležité, aby byly hormony v rovnováze. Nestyďte se, lékaři jsou tu pro Vás, abyste se na ně mohl obrátit se svými obtížemi.

Komentáře uživatelů ...

28. 6. 2010 22:09:48
Dětský penis se řeší na endokrinologii, po vyšetření pediatrem a urologem je pacient na toto oddělení předán. Štítná žláza se taky léčí na tomto oddělení. Nedostatečná činnost štítné žlázy může s tímto problémem taky souviset. Léčba růstu penisu se řeší podáváním testosteronu.
7. 12. 2010 8:10:12
hlavne se niceho neboj.znam lidi,kterym je 18 a jejiich velikost je 5cm.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot