13809  2. 7. 2010 0:18:48

Agolutin a možné těhotensví

Dnes jsem 58. den cyklu. Poslední nechráněný pohl. styk jsem měla ve 45., 46. a 47. dni cyklu. Do dnešního dne jsem těhotenské testy měla nejprve slabě pozitivní, poté negativní, pak zase pozitivní. Všechny to byly mama testy 10. U gynekologa jsem byla v 51. DC. Vyšetřil mě vnitřním ultrazvukem, na němž neviděl nic, pouze naběhlou sliznici. Poslal mě domů s tím, že mám počkat týden a pokud se ne dostaví menstruace, mám přijít na injekci Agolutinu. Dnes, v 58.DC jsem si šla pro injekci. Doktor mě vůbec nevyšetřoval. Zkoušela jsem si doma těhotenský test z večerní moči a je negativní. Nevím, proč mi doktor neodebral krev na Hcg a proč mi injekci na vyvolání nepíchli již při první návštěvě. Chci se dále zeptat, zde je možné, abych byla těhotná. Děkuji za odpověď.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
To proč Vám lékař neodebral krev, také nevím. Ani nerozumínm, jestli máte těhotenský test pozitivní, či nikoliv. Poslední byl negativní? Pak těhotná nejste. Pokud by proběhla ovulace opožděně a u lékaře jste byla 51. den cyklu, tedy krátce po možném otěhotnění, pak by v děloze nic ještě neviděl. Počkejte zda se dostaví menstruace po Agolutinu, tyto hormony by případné graviditě neublížily.

Komentáře uživatelů ...

3. 7. 2010 15:55:08
Zkoušela jsem test z večerní moči, ale ten byl čistý, tedy negativní. Z ranní moči, následující den, byl slabě, ale opravdu slabě pozitivní. Nebyl čistý jako ten z večera. Byla na něm slaboulinká druhá čárka. Mám test opakovat? Z internetu jsem dočetla, že testy těhotenské dokážou rozpoznat hcg v moči nejdříve 14 dní po oplodnění. A možné oplodnění by bylo pouze v dny, které jsem psala výše.
Běla [Porodní asistentka]
3. 7. 2010 17:08:33
Ano test je spolehlivý po 14-ti dnech a je lepší ho dělat z ranní moči, kdy je hladina HCG vyšší.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky