13891  3. 7. 2010 20:31:10

Fimoza - Zúžená předkožka

Dobrý den
Mam takový problém dočetl jsem se na internetu, že když nemůžu předkožku stáhnout přes žalud jde o tzv ¨fimozu¨, chtěl bych se zeptat, jestli je nutný chirurgický zákrok (obřízku) protože nedokážu předkožku stáhnout přes žalud ani v klidovém stavu, ani v stopořeném stavu když se o to snažím bolí to. Takže mi pomůže jedině obřízka nebo je i jiný způsob? Chystam se po prazdninách k doktorovi se na všecko zeptat i aby se mi na to podíval. Předem děkuju za odpovědi, jsem v nouzích a nevím, co dělat.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Určitě zajděte k urologovi. Vyšetří Vás a podle toho rozhodne o způsobu, jak vám pomoci. Většinou se provádí obřízka chirurgicky a dle rozsahu buď v lokální nebo krátké celkové narkóze.

Komentáře uživatelů ...

3. 7. 2010 20:46:42
Ta návšteva lekára by bola vhodná čím skôr. Predpokladám, že ste v puberte a pre váš budúci sexuálny život je to nutné riešiť čím skôr. Je viac ako isté, že budete potrebovať absolvovať obriezku. najlepšie vám ale poradí lekár.
3. 7. 2010 21:01:40
je mi 17 leta chystam se tam jit co nejdriv to jen pude ale tedkon asi budu mesic mimo CR... ale obrizka bude asi nutna ze ano..?

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot