14041  7. 7. 2010 8:23:47

Vyplavenie spermií po ejakulácii do pošvy

Dobrý deň. S priatelom chceme dietatko. Pusta do mna spermie,je mozne ze ejakulat zo mna vytecie? Ze vytecu zo mna jeho spermie? Mozu sa vyplavit aj tym, ze chvilku po sexe pojdem mocit? Ako si ich v sebe udrzat aby doslo k otehotneniu? Zalezi aj na polohe sexu? Prosim Vas, odpovedzte mi co najskor, velmi pekne vam dakujem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Áno, stále na nás pôsobí gravitácia, takže ňou je spôsobené, že ak sa tesne po ejakulácii do pošvy postavíme, tak logicky spermie sú vyplavené. samozrejme, že nie všetky ale veľká časť. preto sa doporučuje po styku hne´d nevstávať. Mala by ste pol hodinu až hodinu ležať s nohami vo zvýšenej polohe a podloženým zadočkom. Tak zabránite ich vytekaniu tesne po ejakulácii. Tým si zvýšite svoje šance na otehotnenie.

Komentáře uživatelů ...

7. 7. 2010 10:17:45
Mocom ich rozhodne nevyplavite kedze na mocenie sluzi mocova trubica ktora sa iba nachadza pri posve ale nie je to ten jeden a isty *otvor*...spermie by z vas vytiec nemali,ale niekedy sa doporucuje dvihnutie noh ,vraj to ulahci pohyb spermiam k miestu,kde treba
7. 7. 2010 19:23:31
Na doplnenie - Po pohlavnom styku zostante aspoň 20 minút v kľude ležať na chrbta s nohami podloženými hore ako už bolo spomínané.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie