14045  7. 7. 2010 9:59:58

Výstřik není

Dobrý den, chtel jsem se zeptat protoze sam nevím co to je. Kdyz treba masturbuju nebo mam pohlavni styk, tak se vzdy udelam v pohode ale nemam vystrik jako to rikaji ostatni kluci, spis jenom vytok nevím jestli je to normalní a nebo to neco zpusobuje kdyz jsem byl mladší (13-16let) tak jsem s tim nemel problemy ale ted v 18 to proste nejde. Predem dekuji za pomoc.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To čo pri orgazme vyteká alebo strieka (je to úplne jedno ako sa to dostane von), tak to nie je výtok ale ejakulát, teda vaše spermie. Pokiaľ často masturbujete alebo máte pohlavný styk, tak je bežné, že to nestrieka do diaľky, to je normálne a nie je nutné s tým utekať k lekárovi. Dôležité je, že ejakulujute a že vás nič nebolí, nepáli ani nič podobného. Podľa mňa ste v úplnom poriadku.

Komentáře uživatelů ...

7. 7. 2010 10:14:29
vyhladajte urologa
7. 7. 2010 10:33:55
Nie je to choroba v podstate ani problém. U každého je to inak. Ak budete mať pár dní bez ejakulácie dôjde aj k výstreku. Nemusíte mať obavy ani o prípadné splodenie potomka. Podľa môjho názoru ste v poriadku.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie