14156  9. 7. 2010 0:39:38

Oddálení ejakulace

Dobrý den, je mi 14 let a při masturbaci sem relativně rychle hotový. Mám strach aby, až začnu sexuálně žít, u mě nedocházelo k předčasné ejakulaci. Je nějak časově stanoveno kdy je při masturbaci ejakulace předčasná a kdy normální? Popř. můžu nějak prodloužit svou výdrž?

Předem děkuji za odpověd.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Áno, samozrejme sa to dá, všetko je o tréningu. Pri masturbácii sa o dĺžke a rýchlosti dosiahnutia orgazmu nedá hovoriť, pretože je to úplne iné ako pri styku. Pri masturbácii viete presne ako to urobiť, aby ste sa čím skôr vzrušil a dosiahol orgazmus. Cieleným a vedomím prerušovaním masturbácie sa naučíte ovládať svoje vzrušenia a tým sa naučíte odďalovať ejakuláciu.

Komentáře uživatelů ...

9. 7. 2010 9:02:34
Výdrž predĺžiť ide. V prvom rade ak bude chcieť masturbovať nerobte rychlovku. Skúste v pokoji, neplašiť sa a ejakuláciu oddiaľovať. A odporúča sa cvičiť sval pánvového dna. Ten používate keď chcete naraz zastaviť močenie. V priebehu dňa i viackrát ho vedome precvičujte sťahovaním. A tento cvik použite i pri odiaľovaní ejakulácie. Malo by to pomôcť.
9. 7. 2010 15:43:19
Děkuju moc.
16. 7. 2010 8:18:05
kdyz se chcu udelat sam tak to dokazu za 3 minuty.. kdyz me chce udelat partnerka muzeme mit sex hodinu i vic jenze ona uz je vyrizena a ja nejsem uspokojen..musi me dodelat rukou usty nebo se delam ja sam

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie