14418  13. 7. 2010 21:15:01

Noční ejakulace

Ahojte, ráda bych věděla, pokud spí chlap s dívkou, jestli je normální, že se i přes to v noci "udělá do trenek". Vím,že se ptám jak malá, ale teď jsem se to dozvěděla od přítele a připadám si celkem dost poníženě, že mu nestačím, že myslí na někoho jinýho a tak.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Toto nie je dôvod na to, aby ste sa cítila ponížená alebo dôvod k rozchodu. Je to prirodzené správanie, je to príroda, tomu sa vôľou nedá zabrániť, takže mu to nevyčítajte, on chudáčik ani o tom nevie, že sa mu to cez noc stalo, nemôže to ovplyvniť. Odborne tomu hovoríme nočná polúcia alebo mokré sny.

Komentáře uživatelů ...

13. 7. 2010 21:20:45
Sexuální aktivita znamená snížení počtu polucí. Ale někdy i tak k nim dojde, i u muže, který pravidelně sexuje se ženou nebo pravidelně masturbuje, případně má pravidelně obojí. Nejde o žádnou ani vaši, ani jeho chybu. Pokud potřebuje častější ejakulaci, tak buď s ním častěji souložte, nebo ho můžete stimulovat rukou či ústy. Pokud ale nic takového nechce, tak to neřešte. Stejně jako je normální, že po večerním sexu stejně v noci chlapovi stojí, jakmile usne.
14. 7. 2010 5:09:07
Nebudte z toho nešťastná, on v noci ani nevie, že sa mu to stane, zistí to až má mokré trenky. Necíťte sa ponížená a ani na inú nemyslí. Jeho telo si to riadi samo. Nehľadajte problém kde nie je. Budte pokojná. Je to normálne u mladých mužov.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie