14583  16. 7. 2010 19:39:48 - Katerina Jaros

Velice nizka hladina HCG

Krasny dobry den. Mam na Vas prosbu tykajici se hladiny HCG v moci. V lednu tohoto roku ma menstruace mela 8 dni zpozdeni a proto jsem si udelala tehotensky test. Negativni. Kdyz zpozdeni me menstruace bylo uz 14 dni, udelala jsem si dalsi tehotensky test. Ukazal se pozitivni a my se radovali. Bohuzel ve 14-tem tydnu jsem zacala krvacet a v nemocnici nam pote rekli, ze plod zemrel jiz v cca 7. tydnu. Momentalne moje menstruace ma opet zpozdeni jiz 8 dni, ale zadny z testu (vyzkousela jsem jiz snad vsechny tady na trhu, dokonce i ten, ktery by nas o tehotenstvi mel informovat 6 dni pred prvnim dnem vynechane menstruace) nam zatim neukazal pozitivni vysledek. Jsem z toho velice nervozni, jelikoz jsem si na internetovych strankach precetla, ze nizka hladina HCG muze naznacovat pozdejsi spontanni potrat nebo mimodelozni tehotenstvi.
Prosim, muzete mi poradit, co mam delat? Neradi bychom, aby se predesla situace opakovala, ale bohuzel s manzelem zijeme v Irsku a prenatalni pece tady neni takova, na jakou jsme zvykli z CR, proto bychom chteli vedet, jak se zachovat. Velice Vam dekuji a preji prijemny vikend vsem.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Milá Kateřino, možná se jedná jen o zpoždění menstruace. A nebo v případě nepravidelné menstruace i o možné těhotenství, které ještě test nezachytil. Zkuste ještě týden počkat, test si zopakujte a pokud bude negativní navštivte gynekologa.

Komentáře uživatelů ...

21. 7. 2010 23:53:07
Cekam a cekam ... Kazdopadne dekuji za Vas cas a odpoved!!! KJ

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk