14624  17. 7. 2010 14:34:51

Masturbace vibrátorem

Je mi 16 let a jsem ještě panna. Dostala jsem gumový vibrátor a délce 18 cm a průměru 3,5 cm a výrazným žaludem i žilkami. Zatím jsem se jen prstila a masturbovala tak, že jsem si do pochvy zasouvala svíčku v kondomu o průměru 2 cm. Vše bylo v pořádku a příjemné. Nyní jsme však zkusila vibrátor, použila jsem velkou dávku kvalitního lubrikačného gelu, ale i přestože jsem vibrátor několikrát vsunula dovnitř, velmi mě pálí vchod do pochvy, na jedné straně (taková ta "kytička" z kůže co je kolem dírky) a také mi příjde, že mě pálí i celá jedna strana pochvy. Zkouším to už 3 dny, ale stále bolest neodezněla, často to bolí ještě více. Krev mi také neteče. Zkoušela jsem to i před orgasmem i po orgasmu. Myslím si, že panenskou blánu už asi nemám, umělý penis jsem do sebe i přes bolest zasunula celý. Mám pocit jakoby mi vibrátor dřel o pochvu, ale vždy jsem dostatečně vlhká i lubrikačního gelu je dostatek. Poraďtě prosím co s tím, zda je to normální. Bojím se, že mám v pochvě něco "navíc" a o to se mi vibrátor dře a nevejde se mi do pochvy. Děkuji za názory i vaše zkušenosti. Myslíte, že po opravdovém pohlavním styku by to mohlo být dobré? Děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
No síce pannou ako takou už určite nie ste, teda myslím tým z pohľadu, že už asi panenskú blanu máte poškodenú po aktivitách, ktoré máte za sebou. Pošva je orgán, ktorý je schopný sa prispôsobiť akémukoľvek penisu jeho veľkosti a a hrúbky Takže chce to len viac času, viac uvoľnenia a musíte aj dospieť. Vaše telo ešte nie je na sex pripravené, ste veľmi mladučká.

Komentáře uživatelů ...

17. 7. 2010 16:19:51
Nevím, kdo Vám to dal (v sex shopu to smí prodávat od 18 let) a že nijak neporadi. Panna budete sotva, z hlediska protržení hymenu. A zasouvat to celé! 18 je dost velká velikost, část mužů to sice má, ale při styku rozhodně nezasouvají penis celý! Většinou dospělé ženy tyto pomůcky využívají spíš k drážení z vnějšku, kolem klitorisu apod. Zasouvání, to bývá spíš v pornofilmech, než že by to každá žena, co toto má skutečně využívala. Takže když už toto, tak spíš z venčí. Dovnitř - ne celé a chtělo by to radši pomůcku menší. A masturbace bolet nesmí. Tenhle vibrátor se nevejde do pochvy snad žádné ženě, navíc nejcitlivější místa jsou stejně na začátku.
17. 7. 2010 23:38:01
ty si panna ja som panic zoznámme sa :D
21. 7. 2010 20:19:59
no..moj priatel ma 20cm a priemer je 16...takze az taky obludny rozmer ten vibrator nema:)kludne sa s nim"hraj"a najdi,co ti vyhovuje,vagina je najcitlivejsia prave okolo otvoru,takze pokial ti to sposobuje bolest,nezasuvaj ho prilis hlboko,panenska blana je pruzna a nemusela sa pretrhnut,takze to zo zaciatku moze byt neprijemne.
23. 12. 2010 23:24:30
a co tak alergia na material z ktoreho je vyrobeny?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie