14864  21. 7. 2010 19:58:28

1.sex bez ochrany, mám výtok

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jako né moc zkušená dívka na váš názor. Před pár dny jsem poprvé spala s mým přítelem bez ochrany. Den po menstruaci. Přítel byl ale ve mě zhruba 5 min více ne. Ze strachu z těhotenství jsem po 2 dnech zašla pro pilulku, která by měla zamezit těhotenství. Pilulka by měla pomoct do 72 hodin. Tato pilulka by měla zprávně pomoci a zamezit těhotenství. Ale objevil se mi výtok. Může to být těhotenství i po té pilulce? Nebo je tady také otázka, když jsem byla panna, že jeho mužský úd mě mohl nějak v pochvě poranit svou velikostí. Nebo nebylo mé tělo ještě připraveno k seu a proto produkuje tento výtok. Jsem v obavách, protože pilulku jsem použila do 72 hodin, ale stále se bojím, kvůli tomu výtoku. Jiné příznaky nemám. Předem děkuji za odpověd.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
prečo ste užila tabletku "PO"? Ak nedošlo k ejakulácii do pošvy, tak nie je nutné ju užívať. Výtok obvykle značí nejakú infekciu. Ak páli, svrbí, alebo zapácha či zmení farbu a konzistenciu, tak musíte vyhľadať lekára a nechať sa vyšetriť a podľa výsledku vyšetriť.

Komentáře uživatelů ...

21. 7. 2010 20:05:31
Můj přítel během sexu neejakuloval,ani po sexu.Tak jsi nejsem právě jistá .. nemůže to být výtok ještě po menstruaci?
30. 7. 2010 22:22:59
Podľa mňa môže ísť aj o obyčajný ženský výtok.Ja ho mávam tiež pred menštruaciou je vačšinou taký hustý biely a nevyteká z pošvy.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky