15049  25. 7. 2010 8:31:33

Muž si našel kamarádku

Dobrý den, zjistila jsem, že se manžel schází se svojí karádkou, přiznal to a že to je jen kamarádka a s ní nic nemá a že nám to už ve vztahu neklape, že už necítí lásku(jsme spolu 14 let).Má mě rád , jsem hodná a vlastně přiznal , že si dělá zadní vrátka. Byl to pro mě hrozný šok, zkusili jsme to spolu týden a já jsem ho pak vyhodila. Odstěhoval se a za pár hodin psal sms , že bez nás nemůže být( máme dvě děti), že už nebude šťastný a ať to ještě zkusíme.Vzala jsem ho zpátky a strašně se snaží, jsme pořád spolu ,vymýšlí pořád něco, sex je výborný.Přesto mi chybí objetí a když ho já obejmu tak tam necítím tu vřelost.
Včera jsme ho přistihla jak čte v mobilu a když mě viděl tak ho téměř odhodil a začal rychle mluvit. Od té doby ten mobil schovává. Jsem strašně žárlivá, nechtěla bych o manžela přijít. Nevím co mám dělat, říct mu to.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Určite otvorte túto tému. Mlčaním sa kríza prejsť nedá. Pravidlá boli dané odlúčením na týždeň. Váš manžel sa snaží, ale stále máte pochybnosti. Nejde tu ani tak o žiarlivosť ako nedôveru na ktorú ale máte nárok. Porozprávajte sa s manželom, že síce sa snažíte uveriť, že nemá žiadnu inú ženu, no že Vám je podozrivé, že si schováva mobil. A že ak má Váš vzťah pokračovať, tak nejaká dôvera by tam mala byť aj z jeho strany, že si jeho mobil nebudete pozerať, ale aj z Vašej strany, že nie ste podvádzaná. Inak vzťah nemá zmysel. Dohodnite sa na pravidlách. Uvidíte ako budete spoločne pokračovať.

Komentáře uživatelů ...

25. 7. 2010 13:44:18
jj reknete mu to ja jsem taky rekla neco a bylo to pak jasne a vyresene nez li cekat na neco!
25. 7. 2010 15:20:05
řekla jsem mu to a on na to , že nic neschovává, že čeká na sms od švagrové a ,že mi klidně mobil půjčí na celý den. Nabídla jsem mu manželskou poradnu( nikdy předtím by nikam nešel) a že jestli mi to pomůže tak klidně. Tak uvidíme jestli si za tím bude stát i zítra.
PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
26. 7. 2010 17:45:06
Držím palce. Muži neradi chodia do manželskej poradne, no Vášmu vzťahu to môže iba prospieť. Asi si to aj on uvedomuje.
30. 7. 2010 9:07:09
Nechala jsem manželovi přečíst Váš názor a ten se rozhořčil, že jsem střelená, co pořád mám, že už přece krizi máme za sebou. Tak jsem zůstala hledět, jak ti chlapi jsou hned hotoví, jsou to sice už dva měsíce co jsem se to dozvěděla, ale mě připadá, že mi to bude trvat hodně dlouho než to přebolí, jestli vůbec.Od toho rozhovoru je to divné. A nejde mi do hlavy proč nemá hlasité upozornění na zprávy, no proč asi.Víte on už byl jednou ženatý a taky se scházel s kamarádkama a nakonec si našel mě. Řekl mi , že bývalou manželku nepodváděl a když jsem mu řekla a co se mnou , tak říkal , že to už bylo něco jiného a jak mám vědět, že ta kamarádka pokud s ní je, nebude za chvíli taky něco jiného.Mám v hlavě zmatek. Předevčírem byl v pojišťovně vyřizovat něco a že tam bylo moc lidí, pouze jedna pracovnice ostatní mají dovolenou a druhý den mi tchán řekl náhodně , že v pojišťovně nikdo nebyl ten druhý den a byly tam dvě pracovnice ,no a už mi to zase začalo šrotovat. Já vím , že radíte, že se přímo zeptat, ale jak jsem se ptala na ten mobil tak se divil, že mu nevěřím a kdybych se teď zeptala, tak bych ho hodila do náruče té druhé. Jsem z toho zoufalá, teď jedeme na 14 dní na dovolenou tak se budu snažit si to užít ať děti netrpí a pak se uvidí.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy