15288  29. 7. 2010 6:12:47

Vysušená kuže

Dobrý den, pred tydnem jsem navstivil kozního lekare. Muj problem je vysusena a odlupujici se kuze na zaludu a castecne i na predkozce. Kolem mocove trubice(cca 0,5 cm) mam zacervenalou pokozku. Obvykle je to spatne viditelne, projevuje se to hlavne po "rucni praci", a tak ve spojeni s neochotou resit problem pani doktorka nic nepoznala. Chci se proto zeptat, zda se jedna o nejake kvasinkove onemocneni nebo pouze o vysusenou pokozku? Dale bych se chtel zeptat, jak se spravne pouziva hypermangan. Jak casto a jak dlouho by se mel pouzivat, pokud by se jednalo o kvasinky (kolikrat denne a jak dlouho). Po koupeli v hypermanganu je nutne postizene misto oplachovat vodou, nebo se ma hypermangan "nechat" pusobit? Dekuji za odpoved.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Presnú diagnózu vám môže povedať len lekár, ktorý vás vidí a vyšetrí. Ale môže sa kľudne jednať o kvasinky, teda mykotickú infekciu. Treba si minimálne 2x denne postihnuté miesta krémovať nejakou animykotickou masťou, ktorá vám zaberá a veľmi jemný ľahko narušovkastým roztokom hypermangánu si len 1x za deň napr. večer urobte oplach penisu. Alebo keď si to neviete sám rozrobiť, tak si penis oplachujte v roztoku z repíka.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie