15496  2. 8. 2010 1:59:58

Že by fimóza?

Ahoj všichni, mám takový menší problém při erekci když si chci přetáhnout tu předkožku (myslím že se tomu tak říká) tak to jednoduše nejde! Kůžička jde tak skoro do poloviny žaludu možná jen do čtvrtky. A ze spodní strany penisu mám takovou jakousi "čáru" nevíte někdo co stím? Taky mně občas bolí penis může to být z pilné masturbace? (při mastturbaci předkožku skoro vůbec nepřetahuju jen trochu) Někdy mně to bolí když jdu třeba na záchod :( tak po močení, ale jen někdy převážně mně to bolí když sem ten den masturboval. Tak to je asi vše doufám, že mi někdo poradí a určitě se poradím s mámou ona je totiž sestra v nemocnici. Kdyby bylo nutné tak můžu doložit i fotku. Je mi 14 let.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ako ste si mohol už prečítať v našej poradni v sekcii Fimóza/predkožka, že predkožka musí ísť bez problému pretiahnuť cez žaluď penisu v stoporenom stave, ak to nejde, alebo to ide len čiastočne, tak treba vyhľadať urológa a bude nutné obriezka.

Komentáře uživatelů ...

2. 8. 2010 17:06:25
Běž s tím k doktorovi, kůžička musí jít volně až za žalud, nic nesmí bolet. A poraď se s mámou, jako zdrav. sestra to bude vědět. Trošku mě překvapuje, že ona je zdr. sestra a nejde ti přetahovat předkožka. Ukaž jí to, nejspíš tě vezme do nemocnice.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot