15554  2. 8. 2010 21:05:31

Po dvoch minútach ejakuluje

Dobrý, mam taky problem s partnerom mavame pohlavny styk 4x do mesiaca, ale ked k tomu pride veľmi rychlo sa vzrusi a potom do dvoch minut je hotový ja sa nestihnem ani vzrusit a je po vsetkom. Skusali sme aj to ked si vyoije ale stale to tak nejde. Ja mam vydrz aj na hodinu ale jemu staci malo, neviem co mam s tym robit k lekarovi ho nedostanem. Chcem aby to trvalo aspon pol hodinu. Tvrdi ze to je aj tym ze velmi vela pracuje malo jedava a malo spi. A ze je stale pod stresom nema prakticky cas sa ani riadne najest .

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Váš partner je úplne zdravý muž a nejde v tomto prípade o problém s predčasnou ejakuláciou, ak áno, tak je to len relatívne, pretože vy proste potrebuje dlhší časť na dosiahnutie vyvrcholenia. To vyriešite tým, že sa vzájomne o tom porozprávate a skôr ak dôjde k pohlavnému styku, sa partner bude venovať vám a dovedie vás k orgazmu, napr. už len samotným dráždením klitorisu a zakončite to pohlavným stykom. Sami si musíte nájsť spôsob, aby sa vám OBOM váš sexuálny život páčil a boli ste spokojní! ďalší problém vidím v tom, že sa milujete len 4x do mesiaca, to je pomerne málo, aj keď neviem koľko máte rokov, ale aj táto dosť malá frekvencia môže mať na tom svoj podiel viny. Porozmýšľajte o tom.

Komentáře uživatelů ...

3. 8. 2010 0:32:10
Ejakulace do 2 minut je běžná, nejde o poruchu ale v podstatě normální stav. Půlhodinový sex normální muž nevydrží. Pokud se někdo natrénuje, tak se naučí ejakulaci oddalovat, ale i tak je půlhodina hodně, většině mužů by to působilo potíže s prostatou, když by se naučili ejakulaci tak dlouho oddálit. Partner by se mohl nacvičit ejakulaci pozdražet, 5 minut by mohl docílit bez problémů, čase i trošku déle. Spíš si zajistětě svoji delší stimulaci jinak. Při dráždění klitorisu při souloži vám pak může stačit 5 minutový sex. Je i fakt, že přepracování a stres se na sexu podepíší, pokud bude takto žít, tak žádný doktor s tím moc neudělá.
3. 8. 2010 8:45:51
No tak sa skuste troska zamerat na predohru. Nech ta uspokojuje neznim laskanim rukou a uz ked to budes potrebovat to dokonci prirodzene. Hlavne na neho netlac . ale pri sexe a u zien je velmi dolezita predohra.
3. 8. 2010 10:41:57
ejakulácia do 2 min. nie je normálny stav, to klamete sám seba...
3. 8. 2010 13:37:11
Předčasná ejakulace je do 1 minuty, někdy to je otázka zasunutí, nebo muž ejakuluje i před penetrací. 2 minuty, to se za předčasnou ejakulaci nepovažuje, sex řady mužů déle netrvá. Lze cvikem docílit 5-10 minut, ale déle bych to neprodlužoval. Vážně není normální styk hodinu ani půlhodinu. To spíš je problém u partnerky, která toto vyžaduje. Při stimulaci klitorisu řadě žen bohatě stačí 5 minut. Pokud je partner pod stresem a přepracovaný, tak žádné zázraky od něj fakt čekat nemůže.
3. 8. 2010 17:28:36
Tak skoro skoncit to nie je normalne.Kto to tvrdi,tiez je na nic.Mam 48 rokov a 27 rokov som zenaty a ako moja zena tvrdi,mam stastie ze noskoncim skor ako ona.Trva nam to dobrych 40minut a spokojny sme.Ved ako tvdim ja,treba si trochu aj uzit.Samozrejme je rozdiel medzi sexom a milovanim.
3. 8. 2010 21:27:57
40 minut je skutečně hodně, každý není sexuální atlet.
4. 8. 2010 14:18:55
No to skutocne nieje,ale da sa to naucit treningom.Chce to hlavne vela lasky a trpezlivosti k tomu druhemu.Spokojna manzelka.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie