15587  3. 8. 2010 17:32:54

Problém s erekcí v 30 letech

Dobrý den, je mě 30 let s přítelkyní se známe dva roky ona i já máme moc rádi sex, ale v posledních dvou třech měsících mě už nechce tak tvrdě stát jako předtím. Potřeboval bych nějakou radu předtím nebyl problém 4 nebo 5 čísel za sebou a to i dva dny v kuse a tedka se hrozim jestli se mě postaví na poprvé a to i když se týden nevidíme a ani nemasturbuji.
děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak pokiaľ erekcia nie je už taká ako by mala byť, tak by bolo najlepšie vyhľadať urológa a nechať sa vyšetriť, treba zistiť príčinu vašich problémov a to sa dá len cieleným odborným vyšetrením. Na diaľku, cez net to bohužiaľ nepôjde. Budem rada, ak nám potom napíšete ako ste pochodil a čo lekár zistil. Dopredu ďakujem.

Komentáře uživatelů ...

3. 8. 2010 17:50:52
Bolo by vhodné sa nechať vyšetriť u svojho lekára - tlak, test krvi, cukrovka, cholesterol a pod. Môže to byť i príznak iného ochorenia. Potom keď bude všetko ok vrátiť sa k problému.
6. 8. 2010 8:15:55
Přesně tak, návštěva internisty či urologa je dobrý nápad. Vyšetří Vás a zjistí příčinu problému. Může Vám potom předepsat vhodné léky.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie