15680  5. 8. 2010 15:57:18 - Pavel Novák

Předčastná ejakulace již při masturbaci

Dobrý den, mám problém při sexu no ještě při předehře. Když na muj penis přítelkině šáhne už pomalu citím že budu. A když při sexu vydržím tak 20s. (Když jsem v sobě měl alkohol, tak jsem zas vydržel tak hodinu a nemohl jsem dosáhnout ejakulace. Co mám dělat? Děkuju za odpověd

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
U Vás sa jedná o predčasnú ejakuláciu. Sú na to rôzne cvičenia, ktoré by ste s partnerkou mohli robiť. Najskôr by ste sa mal sám naučiť masturbovať a skúšať ejakuláciu oddialiť. Neskôr požiadajte partnerku, aby Vás masturbáciou začala uspokojovať a keď sa budete cítiť, že sa ejakulácia blíži, tak ju požiadajte aby prestala. Na trhu sú aj krémy, ktoré čiastočne znecitlivejú penis. Alkohol vo všeobecnosti utlmuje, preto ľudia, ktorí aj často pijú alkohol majú problémy v sexuálnej oblasti. Preto vydržíte dlho, avšak upozorňujem, že pri väčšom množstve alkoholu nebudete schopný vôbec udržať erekciu.

Komentáře uživatelů ...

5. 8. 2010 16:50:15
To není nic neobvyklého, pokud jste měl delší abstinenci, tak to pak je dost rychle. Přečtěte si o oddalování ejakulace a nacvičujte to, styk zatím vynechte.
5. 8. 2010 17:55:05
Na tejto stránke je veľa rád ako to riešiť. Nie ste s týmto problémo sám. Volá sa predčasná ejakulácia. Pod týmto názvom hľadajte.
Pavel Novák
8. 8. 2010 0:22:02
Já si ty rady čtu pořád a prostě nevím co a jak mám dělat mohly byste mi poradit konkrétně tady?Děkuju.A čím to je ,že když jsem byl pod vlivem alkoholu tak jsem vydržel dlouho?
8. 8. 2010 17:16:37
Ak používate kondomy, sú Pepinovia Long Time myslím sa volajú,majú v sebe lásku čo to oddiali. Pomáhajú.
8. 8. 2010 20:51:00
Jak nacvičit oddálení? Nejdřív při masturbaci sám. Pokud víte, že to trvá 20 vteřin, tak honit 10-15, aby došlo k vydráždění, ale ne ejakulaci. Po těch 10-15 sek. přestat, nechat penis v klidu pár minut. Pak zas začít stimulovat, při pocitu blížící se ejakulace přestat. Toto tak 3-4x, na konci masturbovat až k ejakulaci. Tímto dojde k tomu, že čas ejakulace se naučíte vůlí oddalovat. Ze začátku se někdy možná to nepovede, tj. k ejakulaci dojde, i když nebylo plánováno. Ale je to věc experimentu. Poměrně rychle byste měl zvládnout, minutu, dvě, pět minut. Ne za dva dny, ale za 2-4 týdny, při pravidelném cvičení tu pokrok bude. Pak si ho nechte honit od partnerky, podobný způsob. K oddálení ejakulace, na sex moc nemyslet, ať partnerka při masturbování není nahá, ani do půl těla, ale oblečená. Zkuste se bavit o něčem úplně jiném. V třetí fázi totéž nacvičujte při souloži.
Pavel Novák
8. 8. 2010 23:35:38
Když masturbuju sam tak vydržím třeba 5min i dyl..ale s pritelkyni je to spatny moc me asi vzrusuje nebo nevim jeste na me skoro nesahne a citim ze za chvilku budu..:(
Pavel Novák
8. 8. 2010 23:37:10
A alkohol má taky velkej vliv na tu psychiku atd že?
9. 8. 2010 14:02:06
Že vás přítelkyně vzrušuje je dobře. Pokud vydržíte 5 min. sám, je to dobré. Zkuste si pořídite erotické snímky přítelkyně a při prohlížení masturbujte. Zároveň se nechávejte masturbovat od ní, zde se naopak zkuste myšlenky na ni potlačit. Musíte si na ni co nejvíc zvyknout, pak to bude v pořádku. Asi by pomohla i společná návštěva nudistických pláží, společných saun, abyste si na nahou partnerku zcela zvykl.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie