15718  6. 8. 2010 11:02:01

Polúcia aj po puberte

Dobrý deň, mám 21 rokov a stale ma od puberty trapi polucia. Uz niekolko rokov sa mi vyskytuje v rovnakych intervaloch, priblizne kazdy 1-2 tyzdne. Skusal som vselico, aby som poluciu obmedzil, no nic nefunguje. Dostavam ju celkom nepredvidatelne, niekedy aj pocas poobedneho schrupnutia, niekedy ju vobec nesprevadzaju eroticke sny. Obcas mam aj dve polucie v priebehu jednej noci. V mladsom veku som pravidelne masturboval, dnes uz masturbujem len velmi zriedka, mozno raz maximalne dva krat do mesiaca. Vyskyt polucie je vsak stale rovnaky, bez ohladu na vek ci masturbaciu. Stava sa mi to aj na neziaducich miestach (stan, chata, rozne akcie), dokonca aj ked spim s kamaratkami (nemam na mysli pohlavny styk). Je to skratka velmi neprijemne.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
No polúciu možete obmedziť len pravidelným pohlavným stykom alebo masturbáciou, inak si na to musíte proste zvyknúť. To voľou neovplyvníte!!!

Komentáře uživatelů ...

6. 8. 2010 12:25:35
Pokud spíte např. v jedné místonosti a poblíž jsou nějaké dívky, přitom to nejsou partnerky, s kterými byste vedl sexuální život, tak se poluce dá docela očekávat. Poluce jsou normální záležiostí, pokud masturbujete jen ojediněle, tak k nim docházet bude. Někdy k nim dochází i u mužů s pravidelnou masturbací, často ale pravidelná masturbace nebo partnerský sex způsobí, že k polucím nedochází vůbec.
6. 8. 2010 12:58:02
Je to normálne. Stáva sa to mladým mužom dokiaľ nezačnú intenzívny sex. život. Určite keby ste mal ejakuláciu častejšie polúcia ustúpi. Uvedomujem si, že sú to pre vás niekedy nepríjemné chvíle, ale vaše telo sa tak hlási ku sexualite. Je viac ako isté, že by ste potreboval vyvíjať viac sexuálnych aktivít.
6. 8. 2010 13:41:38
ako súvisí spanie v jednej miestnosti so ženami s polúciou? :)
6. 8. 2010 14:54:22
vzrusenie. asi tak.
6. 8. 2010 14:57:12
Pamatuji se sám u sebe, asi týden jsem spal v jedné místnosti, kde byly i dívky. Leželi jsme na na podlaze, já vedle jedné z nich. I když to byla zrovna ta, co se mi líbila méně, tak první noci jsem se téměř nevyspal, erekce celou noc, až bolestivá. Když jsem si trošku zvykl, tak jsem usnul a ve spaní byla ejakulace. Podobně i k ejakulaci stačilo vidět večer film s nějakým erotickou scénou či zápletkou. Nemyslím erotické filmy, ale naprosto běžné. Zpravidla byla v noci ejakulace, i při pravidelné masturbaci. Poluce nejsou žádná porucha, svědčí o zdravé sexualitě. V pubertě pouze začínají, vrcholí právě ve věku krátce po 20. Pokud nebudete mít sexuální partnerku, tak s nimi počítejte, nejsou něčím špatným. Masturbací je můžete omezit, ale občas je budete mít i tak.
7. 8. 2010 19:18:48
souhlas s posledním článkem, měl jsem to taky tak.Teď ve středním věku bych si ji někdy třeba přál,ale už to nejde,i když jsem zkusil abstinovat 6 týdnů

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie