15877  10. 8. 2010 9:53:50

Kondylomata a jejich systémové řešení.

Dobrý den. Chci se tu zeptat na pár věcí. Rok trpím nákazou HPV. Na kondylomata už jsem zkusil všechnu dostupnou klasickou léčbu a přeci se vrací. Vím, že je to teď už jen boj mojí imunity s virem. Nestresuji se, sportuju,spím, jím zdravě. Všechny testy na imunologii a obecně krevní rozbory jsou perfektní. Jen HPV stále vyhrává. Chci se zeptat, nevíte, čím bych mohl posílit svojí imunitu, aby si konečně moje tělo vytvořilo protilátky? V mém případě asi nemá cenu stále řešit projevy, těm už se jen směji, ale chci systémové řešení problému. Jsem po 3 měsíční kůře hlívy ústřičné a myslim, že moc nezabrala. Nějaký další nápady kromě žvýkání syrového česneku? Děkuji mnohokrát za jakoukoliv radu, která by přispěla k ukončení mého trápení.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V takomto prípade by som riešenie videla v očkovaní vakcínou proti HPV. Aj keď už HPV máte a budete ho mať až do konca života, vaším problémom sú ataky výsevov, tie potrebujete znížiť na možné minimum a to očkovaním môžete docieliť.

Komentáře uživatelů ...

10. 8. 2010 10:05:07
Skúste špeciálne lieky na na imunitu.Alebo vyskúšajte aloevera.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie