16026  13. 8. 2010 10:10:05

Predkožka a stoperený penis

Dobrý deň, mam taky problem, ked je moj penis stoporeny tak predkozka nejde dole. Ked nie je stoporeny tak ide dole v poriadku.
Dakujem za odpoved.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ako ste správne zaradil svoju otázku do sekcii fimóza, tak určite viete,m že sa jedná o zúženie predkožky a že musíte vyhľadať urológa a nechať si urobiť obriezku. Obvykle sa inak ani tento problém v staršom veku nedá riešiť.

Komentáře uživatelů ...

14. 8. 2010 5:43:04
Váš stav najlepšie posúdi urológ. Predkožka by mala ísť stiahnuť i pri stoporení volne bez problému.
15. 8. 2010 10:15:13
Já bych ti doporučil obřízku. Sám jsem prodělal obřízku, když mi bylo asi 17 let (dnes je mi 35). Bylo to kvůli zúžení předkožky. Obřízku můžu s klidným svědomím doporučit všem váhavcům. Vím o čem mluvím, protože jsem si tenkrát vyzkoušel sex i se zúženou předkožkou. Byl to trapas. Něco jsem si o tom přečetl a rozhodl se pro úplnou obřízku. Ořízku mi dělali s místním znecitlivěním. Dneska vím, že jsem udělal dobře. Sex nemá chybu, a co se týče hygieny, je to bezkonkurenčně lepší, než s předkožkou. Já osobně ji všem, kdo mají podobné problémy jen doporučuji. Dokonce ji mohu doporučit i těm, co problémy nemají. Někdo píšete o snížené citlivosti - já u sebe nic takového v pětatřiceti letech nepozoruji.
22. 8. 2010 15:27:20
problem sa vyriesil sam dal som predkozku dole ked nebol stoporeny a nazad ked bol odvtedy je vsetko v poriadku

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot