16059  13. 8. 2010 22:12:04

Použít krémy nebo počkat až to přejde?

Dobrý den, pokud jsme s partnerem oba chytli mykozu (teda myslím, podle popisů zde uvedených), ale trvalo to poze 3 dny a nijak jsme se neléčili je možnost, že se mykoza zas vrati? Je lepší jí přeléčit krémy nebo prostě počkat (až se s tím tělo popere samo) a neléčit?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Aj keď je možné, že mykoza aj sama bez liečenia vymizne, ale to vám zabezpečí len to, že sa vám bude opakovať a stále vracať. Takže pokiaľ je problém, vždy je vhodné ho preliečiť a tým máte istotu, že budete mať dlhší čas pokoj. Pokiaľ teraz nemáte žiadny problém, tak liečba je zbytočná, ale ako náhle sa vám problém vráti, vždy je lepšie preliečiť ako čakať pokým sa to vyrieši samo.

Komentáře uživatelů ...

14. 8. 2010 6:54:43
Asi o mykózu nešlo keď bez liečenia sa príznaky stratili. Kožné ochorenia ako mykóza sa s liečbou - používanie mastí pokračuje ešte asi 10 dní po odoznení vonkajších prejavov. Nie je vhodné liečbu ukončiť skôr i keď sa zdá, že nič sa už neprejavuje. Masť CANESTEN môžete použiť občas i ako prevenciu. Nič nepokazíte ak to použijete.
16. 8. 2010 12:25:23
děkuju za odpovědi

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie