16085  14. 8. 2010 20:07:17

Antikoncepce a tehotenstvi

Dobrý den. Beru pravidelně antikoncepci, ale před měsícem jsem si jí vzala o pár hodin později a měla nechráněný styk s partnerem. Menstruaci jsem dostala, ale mám jiné těhotenské příznaky. Jako je např. nevolnost, zvýšená teplota, bolest kloubů a svalů, mdlo atd. Je možné, že moje menstruace byla způsobena používáním antikoncepce a já jsem těhotná? Předem děkuji za vaší odpověd.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Abyste těhotenství vyloučila nebo potvrdila, udělejte si těhotenský test. Pokud byste byla ale těhotná, menstruaci byste v 7 denní pauze nejspíš nedostala.

Komentáře uživatelů ...

13. 9. 2010 22:57:27
Dorbrý den. Moje partnerka má problémy s menstruací nedostává jí pravidelně. Už před dvěma dny to měla dostat ale nestalo se, ten den si nevzala prášek a měli jsme nechráněný sex . Partnerka mě ujištovala že je má učinky tech prášků stále v sobě. Dneska to opět nedostala a měli jsem opět nechránění sex a opět si nevzala pilulku, tak bych se chtěl zeptat zda užívání antikoncepce přetrvávají učinky v těle stále kdy by měla mít menstruaci? Máme strach že bude těhotná. Prosím poradte nám. Děkuji za případně komenty:).

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky